Hip Hop Kemp opět bude v Hradci

Ani letos nebudou příznivci hiphopu ochuzeni o největší hiphopový festival v Evropě. Hip Hop Kemp 2007 se uskuteční 24. - 26. srpna. Jako místo konání zvolili organizátoři akce stejně jako v předchozích dvou letech areál letiště v Hradci Králové.
Jak uvedli pořadatelé na svých webových stránkách, festivalu bude předcházet ve čtvrtek 23.srpna Warm up party, kde se o zábavu postarají djs ve dvou hangárech, stejně jako tomu bylo vloni. Ačkoliv organizátoři zatím podrobnější program neohlásili, dá se očekávat, že i v roce 2007 bude Hip Hop Kemp jednou z nejvýznamnějších kulturních akcí v Hradci Králové.
Hiphopový festival patří k Hradci Králové už čtvrtým rokem. První přehlídka se konala v roce 2004 na Stříbrném rybníce, loni a předloni už se konala na letišti. Na přehlídku v loňském roce přišlo zhruba 20 tisíc lidí. Festival byl dokonce zařazen do seznamu kulturních akcí podporovaných hradeckým magistrátem Regina.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
31.1.2007 18:00
Xaver (neregistrovaný)
hip hop
Divné...zatím nikdo nenadává.Bezdomovcův ukňouraný nářek (hymnu ČR) by nebylo špatné nahradit hip hop-em. Úsměvný den :-))
12.2.2007 18:42
Marda (neregistrovaný)
RE: hip hop
já se akorát nestačím divit, kolik lidí ten hip hop pořád poslouchá...

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme