Fotbalový Hradec prodělal přes vánoce dramatické změny

Výraznými změnami prošel v uplynulých dnech kádr i realizační tým FC Hradec Králové. Tou nejvýraznější je odchod trenéra Luďka Klusáčka. Ten se rozhodl využít nabídky fotbalové legendy Ivana Haška, který začal trénovat ve Spojených arabských emirátech a Klusáčkovi nabídl post asistenta.

Pro klub je to podle jeho vedení nepříjemná ztráta. Podle generálního ředitele Richarda Jukla však nemělo cenu Klusáčkovi v odchodu bránit. V současné době se tak hledá nový trenér, který by se celku s nemalými šancemi na postup do první ligy ujal.
Nejedná se však o jedinou změnu. Hráčský kádr posílí Pavel Němeček ze Sokolova a na hostování z Bohemians 1905 přišel Michal Dian. Stále otevřený je případný příchod Istvána Sandora z maďarské Tatabánye a Xhihani Parita z albánské Besy. Ti už byli v klubu na testech. Klub ovšem někteří hráči i opouštějí. Na odchodu jsou Karal, Kaplan, Munster a Šmerda.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme