Štítky: | Sport | Fotbal | Univerzita Hradec Králové |

Fotbalové fórum aneb debata o problémovém chování fotbalových fanoušků

Na Univerzitě Hradec Králové se bude v pátek dopoledne hovořit o problémovém chování fotbalových fanoušků.

Sjedou se sem vrcholní manažeři českých fotbalových klubů, zástupci fanklubů a bezpečnostních služeb a také studenti a absolventi sociálně pedagogických oborů a budou diskutovali nad problémy mezi fotbalovými fanoušky a vedením fotbalových klubů.

O v poslední době více a více aktuálním tématu se bude jednat  v aule nové budovy královéhradecké univerzity od 10 hodin dopoledne. 

"V rámci semináře se účastníci budou zabývat mj. potřebou zavedení supporter liaison officer, tedy jakéhosi zprostředkovatele pro koordinaci vztahů mezi fanoušky a klubem a mezi fanoušky a policií, jak je tomu ve světě běžné," popsal blížíci se debatu Ondřej Tikovský, mluvčí Univerzity Hradec Králové. Doplnil ještě, že hovořit se bude také o nutných úpravách legislativních norem a problémech souvisejících s pořadatelskou službou.

Akci s názvem Fotbalové fórum pořádá Katedra sociální patologie a sociologie Pedagogické fakulty (UHK) ve spolupráci s Fotbalovou asociací České republiky, vrcholným orgánem řídícím český profesionální i zájmový fotbal.

"Za Fotbalovou asociaci České republiky slíbil účast generální sekretář Rudolf Řepka. Akce se uskuteční v pátek 5. dubna 2013 v aule Objektu společné výuky, začátek je plánován na 10 hodin," opřesnil ještě Ondřej Tikovský. 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Bude se běhat, hrát fotbal, jíst čokoláda a řádit v maskách

O víkendu se bude v Hradci Králové sportovat i kulturně žít. Votroci odehrají derby s Pardubicemi, poběží se jarní běh v novohradeckých lesích. Ve Futuru můžete navštívit Čokoládový festival, děti můžete vzít na Velikonoční pohádku, karneval nebo koncert Štístka a Poupěnky.
Čtěte více

Kotal končí ze zdravotních důvodů, fotbalisty přebírá Horejš

Trenér FC Hradec Králové Václav Kotal končí ve své funkci. Důvodem však nejsou případné nevýrazné výkony Votroků z posledních zápasů, ale zdravotní stav. 71letý trenér dnes oficiálně oznámil svoji rezignaci. Hradecké fotbalisty nově přebírá David Horejš. Kotal ale zůstává i…
Čtěte více

ZVEME: Na fotbal, hokej, bleší trh nebo za elektřinou na Hučák

Závěr jarních prázdnin v Hradci Králové mohou děti strávit v Technologickém centru nebo na Velké kostičkové výstavě, kde na ně čeká velké množství kostiček LEGA. V IC Hučák se mohou dozvědět vše o elektřině. O víkendu se bude hrát fotbal, hokej v historických dresech a na…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme