Fotbalisté: chceme postup

Tradiční cíl si kladou fotbalisté Hradce Králové pro nadcházející druholigovou sezónu. Je jím postup do nejvyšší soutěže. Tento cíl se však snaží splnit bez úspěchu už pět let. I letos, stejně jako loni, pro to mají Votroci dobré předpoklady, ovšem zda to bude stači, není nikdy jisté.

Klub prošel přes letní přestávku výraznou obměnou. Trenéra Maluru nahradil olomoucký Oldřich Machala, asistenta mu bude dělat bývalý zkušený hradecký obránce Michal Šmarda, který ukončil hráčskou kariéru. Změnu doznal i hráčský kádr. Odešli Riegel, Schulmeister, Plašil, Zbončák, Semerák, Čupr, Pospíšil, Vodehnal, Špidlen, Filip a Frydrych. Na druhé straně přišli Fischer (Slovácko), Poděbradský (Sokolov), Pacák (Kolín), Zinke (B tým), Zieris (dorost). Do týmu se po několika letech vrací i zkušený obránce David Kalousek, který působil v uplynulých letech v Polsku. Hlavní přestupové eso si Hradec ještě drží v ruce. Tým by měl posílit útočník Jiří Kaufman, který uplynulých osm let hrál první a druhou bundesligu. Jeho přestup by měl být dořešen příští týden, nyní zbývají už jen formality.
Do druholigových bojů zasáhnou Votroci již tuto neděli. V 17 hodin pod malšovickými lízátky přivítají nováčka z Karviné.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme