Flošna už vyhřívá vodu, parkoviště se ještě upravuje

V návaznosti na teplé počasí uplynulých dnů a tím pádem i v návaznosti na zvýšený zájem lidí o koupání urychlilo koupaliště Flošna začátek letošní letní sezóny.

Tento týden bylo zahájeno vyhřívání vody v bazénech. Zároveň probíhají poslední úpravy modernizace parkoviště. Informovala o tom tisková mluvčí magistrátu Magdaléna Vlčková.

Teplota vody v bazénech na koupališti Flošna se tak pohybuje v rozmezí mezi 26°C až 28°C, takže je plavání velice příjemné i ve dnech, kdy se sluníčko schovává za mraky. Otevírací doba bude do konce týdne od 10:00 do 19:00 hodin a od pondělí 28. 5. 2012 bude otevřeno od 6:00 do 20:00 hodin. Začátek vyhřívání vody a prodloužení otevírací doby tak znamená i fakt, že v platnost vstoupil ceník určený pro letní režim. 

V těchto dnech finišují také poslední úpravy parkoviště u koupaliště Flošna. Kromě opraveného veřejného osvětlení bulváru vedoucího ke koupališti přes parkoviště, se návštěvníci nově dočkají i bezpečnějšího parkování, které bude v novém kabátě. Betonovými svodidly byla vyčleněna plocha určená pro parkování vozidel návštěvníků koupaliště.

Parkovací místa v sobě zahrnují odpovídající počet míst určených pro invalidy a nově přibudou u hlavních svodidel ohraničené plochy i stojany na kola.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Na Flošně vzniknou další venkovní toalety, stávající počet nestačí

Návštěvníci koupaliště Flošna se dočkají nového sociálního zařízení. Díky úspěšné letní sezoně je možné převést z rozpočtu Správy nemovitostí Hradec Králové do rozpočtu města částku ve výši dva miliony korun. Z ní bude v příštím roce financována projektová dokumentace, zbývající…
Čtěte více

Flošna ve čtvrtek zavírá. Kolik letos prošlo branami návštěvníků?

Koupaliště Flošna zítra - tedy ve čtvrtek 21. září ukončí v 19 hodin letošní čtrnáctou sezónu, která začala 20. května. A letošní statistika vůbec nevypadá špatně. Celková návštěvnost byla nadprůměrná, vyšplhala se na více jak 93 tisíc lidí, což je skoro o 10 tisíc návštěvníků…
Čtěte více

Nočnímu koupání na Flošně je konec. Může za to chování některých návštěvníků

Řadu let pořádal provozovatel hradeckého koupaliště Flošna noční koupání. Akce byla oblíbená a navštěvovaná. S tím je však konec a mohou si za to návštěvníci sami. Tedy někteří. Podle slov zejména ti mladších ročníků. Příští sezonu popřemýšlí vedení koupaliště o jiném konceptu…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme