Filharmonie má pár měsíc po rekonstrukci novou podlahu

Nedávno zrekonstruovaná budova Filharmonie Hradce Králové prošla dalšími úpravami. Objekt má zcela novou podlahu. Ta původně navržená totiž nevyhovovala požárním předpisům, takže objekt nebyl zkolaudován.
Náklady na výměnu podlahy překročily půl milionu a hradila je radnice. Ta podle náměstka primátora Josefa Malíře část peněz hodlá vymáhat po projektantovi stavby, který použití nesprávného materiálu navrhl. V současné době už v objektu byly odstraněny všechny nedostatky, na které hasiči upozorňovali, zároveň došlo i k některým drobným úpravám na odstranění vad a nedodělků v rámci záruky.
Oprava podlahy si nevyžádala narušení programu. Vlastní práce byly provedeny za devět dní a čekalo se s nimi, až bude ukončena podzimní přehlídka Hudební fórum. Dočasný provoz povolili hasiči pod podmínkou, že se město pustí do oprav ještě v listopadu.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme