FC Hradec Králové - HFK Olomouc 1:1

Fotbalisté Hradce Králové hostili ve 23. kole druhé fotbalové ligy celek HFK Olomouc. Votroci vstoupili do utkání aktivně a zahnali Hanáky do jejich obranného pásma. Místy byl tlak domácích drtivý, ale branka nepadla. Jednou skončil míč na břevně, podruhé v boční síti. Nakonec však diváci mohli jásat. Ve 32. minutě rozehrál Hradec postupnou kombinační akci, hosté zaváhali a Poděbradský v rozhozené obraně bez problémů skóroval - 1:0.

I do konce poločasu hráli černobílí prim, do druhé poloviny utkání však nastoupil zcela jiný tým. Domácí celek hrál ustrašeně, opatrně, naopak Olomouc přidala na otáčkách a rázem se poměr sil na hřišti změnil. Útoky hostů byly stále nebezpečnější, výkon domácích čím dál tím víc trapnější a vyrovnání bylo jen otázkou času. A ten čas se naplnil v 76. minutě, když se hlavou trefil Korčian 1:1. Poté, co se skóre srovnalo, vyrovnala se i hra a utkání bez většího vzruchu dospělo do konce.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme