Masarykovo náměstí v Hradci Králové ovládne 4. září exotika

Africké trhy
Africké trhy | autor: Africketrhy.cz

To nejlepší exotické ovoce z rukou drobných farmářů přímo ze srdce Afriky bude 4. září k vidění i zakoupení na Masarykově náměstí v Hradci Králové. Africké trhy, které nabídnou zájemcům možnost vychutnat si pravé chutě ovozce dozrálého ve svých přirozených podmínkách, pořádá česko-ugandský food projekt Virunga.

Veškeré exotické ovoce je pěstováno bez chemie a během pár dní od sklizně letecky přepraveno do České republiky.
 

Co všechno na trzích na Masarykově náměstí najdete?

 

Návštěvníci budou mít opravdu velký výběr. K dostání bude čerstvé ovoce z Afrky, jako je například obří jackfruit, to nejmáslovější avokádo na světě, spoustu druhů banánů, mango ale i třeba slaďoučký ananas. Co takhle si dát boží sušený jackfruit, ananas nebo mango sušené s banánem a medem na africkém sluníčku? Zakoupit si také můžete dálkami vonící koření ze Zanzibaru, kvalitní čokoládu, čaje a dokonce čerstvé kakaové boby. Připraveny budou také kvalitní výrobky z ovoce jako džemy, sirupy nebo ginger shoty.

Africké trhy v Hradci Králové pořádá Virunga.cz, česko-ugandský food projekt, který dováží tu nejčerstvější zemědělskou produkci, letecky, ze srdce Afriky. Podporují ugandské lokální farmáře a pěstitele, vykupují za férové ceny a těší česká srdce tím nejupřímnějším ovocem na světě. Víc informací najdete na facebooku virunga.cz nebo na webových stránkách.

Africké trhy Africké trhy
autor: Africketrhy.cz
Africké trhy Africké trhy
autor: Africketrhy.cz
Africké trhy Africké trhy

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme