Energetici rozstříleli Prostějov 9:2

Pořádnou střelnici si ve středu v utkání s Prostějovem otevřeli hradečtí hokejisté. Už po dvou minutách vedli 2:0, po druhé třetině měli už náskok čtyřgólový a po závěrečné kanonádě v poslední části hry vyhráli Východočeši celkovým poměrem 9:2! Nejlepším hráčem utkání byl vyhlášen autor dvou gólů a jedné přihrávky Roman Vondráček, zejména jeho branka na 4:0 byla z kategorie výstavních.

Branky a asistence: 1. Roubík (Fořt, Kašík), 2. Volráb (Koudelka, Černý), 6. Černý (Vondráček), 22. Vondráček (Mocek, Černý), 36. Koudelka (Volráb), 47. Roubík (Kašík), 49. Šeda Jan (Domin, Tvrzník), 53. Vondráček (Roubík), 55. Fořt (Kolafa) - 38. Filip Čech (Saluga), 46. Gelačák. Vyloučení: 4:6, navíc Fojtík (PRO) 10 OT. Využití: 3:0. Oslabení: 0:0. Střely: 64:25. Rozhodčí: Kubeš - Kis, Špringl Diváků: 1122.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Kolafa, Blanár, Mocek, Černý, Hendrich, Šeda Michal, Nedbálek, Suchý Petr - Fořt. Roubík, Kašík - Vondráček, Koudelka, Volráb - Šeda Jan, Domin, Tvrzník - Fišer, Diviš.

Prostějov: Hrazdíra (12. Musil) - Braniš, Kameš, Sedlák, Švrček, Kučírek, Kučera, Piskura - Gelačák, Piecha, Saluga - Čech Michal, Dibelka, Fojtík - Řípa, Luka, Vymazal - Sabela, Žibrita, Čech Filip - Vaškovič.

Jiří Mička (asistent trenéra Hradce Králové)
První třetinu jsme začali výborně, během čtyř minut jsme vedli 3:0, snažili jsme se poté hlavně neinkasovat a úvodní část hry dohrát s nulou. V té druhé jsme zvýšili na 4 a 5:0, pak jsme ale trošku polevili a dovolili soupeři snížit. Důležitá byla rychlá šestá branka, která další průběh zápasu uklidnila. Podali jsme super výkon, podpořený dobrým výkonem gólamana. Blanár dostal hokejkou do obličeje, má sešitý ret a bude týden mimo hru. Daniela Tvrzníka nemůžeme hodnotit po prvním zápase.

Jaroslav Beck (hlavní trenér Prostějova)
Domácí vlétli do zápasu parádně. Dali dva rychlé góly, následně přidali třetí a to dalo sled celému utkání. Hradec hrál skvěle a my jsme nenašli zbraň dnes vůbec na nic.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme