Energetici prohráli v Třebíči 1:2

Úvodní třetina sobotního čtvrtého kola první ligy určitě přinesla větší radost domácí Třebíči, která se zásluhou přesné střely Laše dostala v 15.minutě do vedení 1:0, to Třebíč dohrávala krátkou přesilovou hru. Ve druhých dvaceti minutách si sice hosté vytvořili několik šancí, ale všechny končily u brankáře Šindeláře. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za stejného stavu jako po první třetině, udeřila Třebíč podruhé, ve vlastním oslabení zvýšil na 2:0 pro domácí Ondřej Látal. V závěrečné části hosté snížili ve 45. minutě prudkou střelou Petra Suchého, v následujících minutách si Hradec vytvořil doslova drtivý tlak, ale vyrovnat se mu už nepodařilo.

Branky a asistence: 15. Laš (Ščerban), 40. Látal (Oliva) - 45. Suchý Petr (Koudelka). Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. Oslabení: 0:1. Střely: --:--. Rozhodčí: Vokurka - Jonáš, Musílek. Diváků: 680.

Třebíč: Šindelář (Luňák) - Hrbáček, Lukáč, Šefčík, Rehák, Lučka, Ščerban, Sláma, Bulička - Fryauf, Hanzal, Květoň - Laš, Oliva, Látal - Pelán, Sobotka, Chrenko - Čech, Zahradník, Přibyl.

Hr.Králové: Dušek (Koutský) - Kolafa, Mocek, Suchý, Šeda, Hendrich, Černý, Kolář - Fořt, Roubík, Potůček - Valko, Koudelka, Vondráček - Přeučil, Domin, Suchý - Kašík, Volráb, Diviš - Havíra.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme