Štítky: | tábor |

Dům dětí a mládeže Nová generace nabízí kroužky na příští školní rok a volná místa na prázdninový příměstský tábor

Na florbalový tábor jsou ještě volná místa.
Na florbalový tábor jsou ještě volná místa. | autor: DDM Nová generace

Hledáte pro své děti nějaké smysluplné vyplnění volného času? Zkuste se začíst do nabídky hradeckého Domu dětí a mládeže Nová generace, který funguje při Sionu pro děti a mládež. V současné době už je spuštěné přihlašování na kroužky v příštím školním roce. Nabídka je široká, od výuky jazyků přes výtvarné, vědecké a sportovní kroužky. Navíc DDM ještě nabízí několik volných míst na prázdninový příměstský tábor se zaměřením na florbal.

Pokud nemáte dostatek dovolené a potřebujete, aby vaše ratolest byla o prázdninách zaměstnaná, můžete využít nabídky DDM Nová generace, který v termínu 19. - 23. srpna pořádá příměstský florbalový tábor. Stále je několik volných míst. Cílem florbalového soustředění je sportovní a florbalová příprava na novou sezónu. Děti čekají  kondiční cvičení, vytrvalostní běhy v terénu i krátké sprinty, posilování, ale také zdokonalování ve  florbalových dovednostech. Nebude se ale jen sportovat, děti to musí hlavně bavit, tak nebudou chybět soutěže, hry, zábava a legrace. V plánu je bazén, lanový park, odpočinek i povídání s trochou florbalové teorie. Sion školní kuchyně bude připravovat skvělé obědy, bude zajištěn také základní pitný režim, svačiny zajištěny nejsou. Podrobnější informace najdete na www.ddmng.cz, případně na čísle 608 700 227.

Od září už může vaše dítě navštěvovat kroužky, které Dům dětí a mládeže Nová generace nabízí. Na seznamu najdete sportovní, přírodovědné, jazykové, technické, umělecké kroužky. Nově se otevírá kroužek amerického flag fotbalu. Americký flag fotbal je rychlý, akční sport. Vizí trenéra je naučit studenty a studentky charakteru, disciplíně sportu a hře americkeho fotbalu. Trenér Michael Blue je rodilý Američan, který hrál americký fotbal 10 let a má velice bohaté zkušenosti s trénováním mládeže v Alabamě na druhém stupni základnich škol. Kroužek je určen pro žáky 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol.

DDM Nová generace působí na třech místech: Budova Mandysova - ZŠ Sion, Budova Kleinerových - ZŠ Sion, Budova Sion - KC Sion, Na Kotli 1201

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme