Dopravní podnik slaví výročí

Dopravní podnik města Hradce Králové chystá u příležitosti oslav 80. výročí městské hromadné dopravy v Hradci Králové den otevřených dveří. Akce se bude konat v sobotu 1. listopadu od 8 do 12 hodin v areálu Dopravního podniku v Pouchovské ulici a v novém terminálu hromadné dopravy.

Návštěvníky bude mezi těmito dvěma body vozit historický autobus Škoda 706 RTO a trolejbus 9TR s označením "80 - Den otevřených dveří". Jízdní řád těchto linek je vyvěšen na oficiálních stránkách www.dpmhk.cz
Při příležitosti výročí bude otevřeno zákaznické centrum, kde si budou návštěvníci moci na počkání nechat zhotovit za 80 korun městskou kartu, na zastřešené ploše si budou moci prohlédnout všechny typy vozidel MHD a dokonce je autobus proveze mycí linkou a převeze k hale úklidu, kde začíná prohlídková trasa. V nové terminálu bude možnost si prohlédnout dispečerské centrum v "kouli" zavěšené u stropu a také zázemí řidičů.
Na všech pracovištích budou připraveni zaměstnanci, kteří budou poskytovat informace a v jídelně bude přehlídka tvorby jízdních řádů. V kantýně pak bude pro návštěvníky připraveno občerstvení.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme