Domácnosti v Hradci Králové čelí zdražování: Jak odhalit tepelné úniky?

| autor:

Domácnosti v Hradci Králové pociťují zdražování v mnoha ohledech. V poslední době se promítlo zejména do cen potravin a energií, které postihlo nejednu rodinu. Vypořádat se s tímto trendem není leckdy jednoduché a majitelé nemovitostí často řeší otázku, jak ušetřit a energiemi neplýtvat.

Proč je důležité odhalit tepelné úniky a vlhkost?

Až desítky procent za energie lze ušetřit odstraněním úniků tepla. O to složitější je, že tento jev není okem patrný, proto lze velmi těžko odhadnout, zda se tento problém týká vaší nemovitosti. Včasné odhalení problémů ale zabrání větším škodám, které by vyžadovaly nákladné opravy. Termokamera dokáže odhalit, kde přesně uniká teplo z Vašeho domova, oblasti s vyšší vlhkostí, které jsou ideální pro vznik plísní a také dokáže například vyhodnotit správnou funkci topných těles. Dalším neopomenutelným rizikem, které dokáže odhalit, je přehřívání elektrických rozvodů a zařízení.

Jak analýza probíhá?

V Královéhoradeckém kraji se můžete obrátit na společnost Měření Termokamerou, která své profesionální služby poskytuje v rámci celého regionu. Kontrola probíhá v předem stanovený termín a následně jsou výsledky vyhodnoceny a navrhnuta konkrétní opatření. „Měření termokamerou není výdaj, ale investice, která se vám mnohonásobně vrátí. Ušetříte na energiích, zvýšíte hodnotu své nemovitosti a zajistíte zdravější prostředí pro sebe i své blízké“ říká Ing. Pavel Vlček, který diagnostiku budov osobně provádí.

Spoustu zajímavých informací včetně cenové nabídku služeb se dozvíte na webových stránkách firmy, řešení situace Vaší nemovitosti můžete konzultovat přímo telefonicky či emailem.

 


autor:

autor:

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme