Dny Marianne proběhnou již tento víkend v hradeckém Futuru

 Dny Marianne
Dny Marianne | autor: Futurum Hradec Králové

Prázdniny jsou za námi, děti si zvykají na školní režim a pracovní kolotoč se rozbíhá na plné obrátky. Jako každý rok je to ideální čas udělat si chvilku pro sebe a vyrazit na pořádné nákupy. I v letošním roce si v hradeckém Futuru můžete užít na plno Dny Marianne a nakoupit ve výhodných slevách. V pátek a o nadcházejícím víkendu 15. až 17. září vypukne nákupní horečka naplno.

Mimo slevy v obchodech na zákazníky čeká tento víkend také Starbucks zóna, kde se můžete posílit oblíbenou kávou. Na ty, kteří dávají přednost šumivému vínu, bude čekat prosseco bar, který bude otevřený v čase 10 – 18 hodin. Kromě kupónů na Starbucks se tak letos můžete těšit i na prosecco zdarma.

Do oficiální akce Dny Marianne se opět zapojilo několik desítek obchodů tohoto centra. Zatímco pány asi spíše zaujmou slevy na nákup elektroniky v prodejně Datart případně zlevněné sportovní vybavení v Intersportu, dámy si mohou udělat radost nákupem v obchodech s módními kousky nebo kosmetikou, např. v Yves Rocher, parfumerii Douglas či Manufaktuře a mnoha dalších.

Slevové kupony najdete v časopisech Marianne, Marianne Bydlení a v mobilní aplikaci Dny Marriane, bližší informace se dozvíte také na webových stránkách obchodního centra Futurum.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Doporučujeme
Nahoru