Dnes začíná předprodej na divadelní festival

Dnes ve 12.30 hodin začíná předprodej vstupenek na 14. ročník festivalu Divadlo evropských regionů. Letos nabízejí pořadatelé také prodej vstupenek online, který začne 7. května. Veškeré informace k předprodeji jsou dostupné na www.klicperovodivadlo.cz.

Festival nabídne celkem 240 představení souborů ze 14 českých měst a 13 zemí Evropy na několika scénách. V rámci hlavního festivalového programu se představí 50 souborů, Open Air scénu ovládne 80 divadelních uskupení. Po rekonstrukci se letos otevře komorní prostor Studia Beseda, který bude opět hostit řadu divadelních představení, a nově přibude prostor zvaný Orlovna nedaleko budovy divadla Drak. Již tradičně je součástí festivalu Open Air program. Soubory z celé Evropy se opět rozutečou po parcích, náměstích, ulicích nebo podloubích města Hradce Králové, kde vytvoří typický festivalový rej. Každý večer se budou konat koncerty na letní scéně u Klicperova divadla.
Letos už čtrnáctý ročník festivalu bude v Hradci Králové probíhat opět od 21. do 30. června. Festival slavnostně zahájí na hlavní scéně Klicperova divadla představení Minus dva v režii Juraje Nvoty v hlavních rolích s Bolkem Polívkou a Milanem Lasicou. Na prvním večerním koncertě na letní scéně u Klicperova divadla vystoupí Michal Prokop. Divadlo evropských regionů zakončí v pátek 30. června představení Divadla Semafor Lisystrata.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme