Štítky: | Aldis | Koncert |

Dalibor Janda v Hradci oslaví své 70. narozeniny

Dalibor Janda slaví 70 let.
Dalibor Janda slaví 70 let. | autor: Mamut Agency

Je neuvěřitelné, že náš český zpěvák s nezaměnitelným hlasem Dalibor Janda oslaví už 70 let. A slavit chce především se svými fanoušky a to i v Hradci Králové. Na 10. prosince chystá Gala koncert 70 v hradeckém Aldisu. Show začíná ve 20 hodin. Dalibor Janda přijede i se svou legendární kapelou Prototyp. Na jeho koncertě vystoupí i hosté. Tím speciálním bude jeho dcera Jiřina Anna Jandová, která již několik let se svým otcem vystupuje a zpívá.

Dalibor Janda patří k nejnápaditějším melodikům hlavního proudu naší scény populární hudby.  Hudební skladatel, zpěvák s nezaměnitelným hlasem, textař, trojnásobný Zlatý slavík, držitel mnoha hudebních ocenění, autor největších hitů jako Hurikán, Žít jako kaskadér, Kde jsi nebo Oheň, voda, vítr oslavil v roce 2023 své 70. narozeniny. Slaví především svými koncerty a vy můžete být při tom. 

Nazpíval více než sto padesát písní, přičemž jde až na pár výjimek výhradně o autorské nahrávky. Zatím vydal třiadvacet alb (včetně kompilací), získal devět Zlatých a dvě Platinové desky.

Z historického pohledu patří Dalibor Janda k našim komerčně vůbec nejúspěšnějším interpretům pop music, když si jeho alba opatřilo více než dva miliony fanoušků.

Vstupenky můžete koupit ZDE.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Přečtěte si také

ZVEME: Zima skončí vynesením Smrtholky, koná se Velikonoční jarmark

Co podniknout v Hradci Králové o víkendu? Můžete vyrazit na některý z koncertů - v Aldisu vystoupí Leoš Mareš, Laura a její tygři zahrají v klubu LUCIE, do Filharmonie dorazí úspěšná inscenace Caveman. V Adalbertinu se koná Velikonoční jarmark a děti tam budou moci…
Čtěte více

ZVEME: Ochutnejte masopustní dobroty, poslechněte si Hůlku, Vydru či Donutila

První únorový víkend slibuje zabijačkové hody, masopustní veselici slibuje hradecký Hostinec Malý růžek i Park Na Větvi. Městské lázně opět odměňují školáky s dobrým vysvědčením, do hradeckého aquacentra mají vstup zdarma. Do Hradce Králové zavítají hned tři…
Čtěte více

ZVEME: O víkendu se bude v Hradci tančit - streetdance, na plese i v maskách

Společným leitmotivem nadcházejícího víkendu bude v Hradci Králové především tanec. Tančit se bude na Královéhradeckém městském plese v Aldisu, tančit budou crews na soutěži streetdance, tančit se bude i v Náplavce, a to v maskách. Novoroční koncert budou mít Boni Pueri, do…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme