Štítky: | Aldis | Koncert |

Dalibor Janda v Hradci oslaví své 70. narozeniny

Dalibor Janda slaví 70 let.
Dalibor Janda slaví 70 let. | autor: Mamut Agency

Je neuvěřitelné, že náš český zpěvák s nezaměnitelným hlasem Dalibor Janda oslaví už 70 let. A slavit chce především se svými fanoušky a to i v Hradci Králové. Na 10. prosince chystá Gala koncert 70 v hradeckém Aldisu. Show začíná ve 20 hodin. Dalibor Janda přijede i se svou legendární kapelou Prototyp. Na jeho koncertě vystoupí i hosté. Tím speciálním bude jeho dcera Jiřina Anna Jandová, která již několik let se svým otcem vystupuje a zpívá.

Dalibor Janda patří k nejnápaditějším melodikům hlavního proudu naší scény populární hudby.  Hudební skladatel, zpěvák s nezaměnitelným hlasem, textař, trojnásobný Zlatý slavík, držitel mnoha hudebních ocenění, autor největších hitů jako Hurikán, Žít jako kaskadér, Kde jsi nebo Oheň, voda, vítr oslavil v roce 2023 své 70. narozeniny. Slaví především svými koncerty a vy můžete být při tom. 

Nazpíval více než sto padesát písní, přičemž jde až na pár výjimek výhradně o autorské nahrávky. Zatím vydal třiadvacet alb (včetně kompilací), získal devět Zlatých a dvě Platinové desky.

Z historického pohledu patří Dalibor Janda k našim komerčně vůbec nejúspěšnějším interpretům pop music, když si jeho alba opatřilo více než dva miliony fanoušků.

Vstupenky můžete koupit ZDE.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Přečtěte si také

ZVEME: Do kukuřičného bludiště s baterkou nebo na latinu pod most

Poslední červencový víkend nabídne v Hradci Králové kulturu i sport. V sobotu a v neděli se v Parku 360 odehraje jeden z největších koncertů jedné z největších světových hvězd - Eda Sheerana. V pátek se bude tančit latina pod Pražským mostem, v restauraci Na Soutoku zahraje…
Čtěte více

Hradec čeká náročný víkend. Počet obyvatel zdvojnásobí koncert Eda Sheerana

Hradec Králové čeká víkend, který město ještě nezažilo. Do města přijede dvakrát 50 tisíc návštěvníků z celé Evropy. 27. a 28. července přijede na letiště Ed Sheeran a jeho Mathematics Tour. Jestli město a Park 360 zvládnou oba monstrkoncerty, nemusí se už bát žádné světové…
Čtěte více

ZVEME: Do letního kina, latino tančírny, na divadlo, koncerty i fotbal

Co nabídne Hradec Králové o víkendu? Kulturu i sport, bude se hrát fotbalové utkání i promítat fotbalové mistrovství. Amfiteátr na Chlumu zve na divadelní komedii, letní kino Širák hned na dva filmy, Šrámkův statek na koncert.
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme