Nadchází období plesů, firemních večírků, oslav a vy nemáte co na sebe?

Creative Style
Creative Style

 Oblečení, ve kterém můžete vyrazit do zaměstnání, do společnosti i do kavárny, je snem každé ženy. Konečně nemusíte mít skříň plnou oděvů s omezeným využitím. I ženy, které se cítí dobře v ležérním či sportovním oblečení, dříve či později zažijí moment, kdy si potřebují obléct něco opravdu hezkého. Ať již na schůzku, do divadla nebo na ples. 

Právě pro tyto příležitosti je dobré mít v zásobě pár kousků, které k sobě dobře ladí, skvěle padnou a otočí se za nimi nejeden muž, ale i žena. Možná je právě teď na čase udělat si radost a obléknout se konečně podle svých představ do šatů, ve kterých vynikne vaše ženskost a přirozený šarm. Právě to umí výborně splnit v hradeckém obchodě s módou Creative Style

 

„Móda je pro nás koníčkem. Zákaznice se k nám rády vracejí, protože se snažíme, aby se u nás cítily co nejlépe. Ke zkoušení a vybírání správného outfitu jim připravíme dobrou kávu a chceme, aby pro ně bylo nakupování u nás příjemným zážitkem a odpočinkem. V žádném případě nechceme, aby si od nás zboží zakoupily za každou cenu a odcházely se smíšenými pocity, jestli se s nákupem neunáhlily a pak na nás ve zlém vzpomínaly. Naopak zákaznicím pomáháme vybrat nejlépe padnoucí outfit, o kterém jsme přesvědčeny, že jim sluší, a ve kterém se samy dobře cítí. Když pak nadšeně odcházejí, máme z toho radost s nimi.“ říká Alžběta Hlubučková, manažerka obchodu.

 

Oblečení, které pochází z Řecka, Anglie a Itálie využijete na každou příležitost, takže se nemusíte obávat, že outfit, který zakoupíte, vezmete jednou na sebe a pak vám bude ležet ve skříni. Vyberete si jak šaty, sukně či saka vhodná na pracovní jednání, tak topy, overaly či blůzku, které využijete třeba při posezení v oblíbené kavárně.

U každého produktu najdete jen několik málo kusů. Kromě toho je obchod Creative Style v České republice jediným, který tyto kolekce odebírá. Můžete tedy vybírat bez obav, že se budete setkávat se stejnými outfity, jaké zvolíte právě vy.

 

Obchod je umístěn v centru Hradce, na třídě Karla IV. Nákupy můžete tedy spojit s příjemnou procházkou a kávou v některé z nedalekých kaváren a načerpat předvánoční atmosféru. Pokud máte přece jen trochu naspěch, nic nebrání vyrazit autem, protože před obchodem můžete po celou dobu nákupu parkovat na vyhrazených parkovacích místech.

 

Pro ženy, které mají o módu zájem a baví je sledovat módní trendy, jsou připraveny akce, spojené s předvedením nové kolekce a možností nechat se nalíčit vizážistkou. Nákup oblečení, který může být leckdy spíše nutností, se rázem promění v krásně strávené odpoledne. Právě taková akce je připravena na poslední listpadový pátek. Pokud nechcete, aby Vám utekla podobná módní událost, sledujte Facebookové stránky obchodu.

Creative Style Creative Style

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme