Co se stane, když se večer zamknou dveře Českého rozhlasu Hradec Králové?

Dozvíte se i vy, pokud přijdete v pátek 27. května od 19:00 do 23:00 hodin do budovy Českého rozhlasu v Hradci Králové v Havlíčkově ulici. Poprvé v historii dostane široká veřejnost jedinečnou šanci prohlédnout si prostory rozhlasu v neobvyklou hodinu.

Během prohlídky studií se návštěvníci seznámí s nejmodernější digitální technologií a vyzkoušejí si i roli moderátora. V Radiokavárně bude od 19 hodin pro všechny zájemce připraven program, ve kterém se setkají se svými oblíbenými moderátory a redaktory. Hostem večera bude známý imitátor Václav Faltus. Také celorepubliková Noční linka z Hradce Králové, moderovaná Karlem Sladkým začne ve 23 hodin a bude poprvé odvysílána z  prostředí Radiokavárny. Zájemci o prohlídku rozhlasových studií se mohou přihlásit na emailu nebo na adrese Český rozhlas, Havlíčkova 292, 50101 Hradec Králové.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Mohlo by se hodit
Doporučujeme