Hradecký fotbal hledá finance u patriotů

Finanční prostředky u hradeckých fotbalových patriotů hledá vedení klubu FC Hradec Králové. Zájemcům je nabízeno členství v klubu "Hradec 100", který má pomoci hradeckému fotbalu zpět do vyšší soutěže.
Jak se uvádí na oficiálních stránkách hradeckého fotbalu, v současné době má klub "Hradec 100" přibližně tři desítky členů. Ti získají exkluzivní VIP vstupenky a další služby. Fotbalové utkání se pro ně stává i společenskou příležitostí k setkávání se zástupci města i kraje, kteří fotbalu fandí a usilují o jeho návrat do nejvyšší soutěže. Základní partnerství je za 4 000 korun měsíčně a takzvaní "TOP partneři“ platí 8 000 korun měsíčně. Menší firmy a jednotliví fandové pak mohou získat statut podporovatele za 1 500 korun měsíčně.
Hradecký druholigový fotbalový klub s ročním rozpočtem zhruba 20 milionů korun je majetkem města, které hradí převážnou část rozpočtu. Vzhledem k nejistým příjmům vzniknul právě klub Hradec 100, který má finanční situaci vylepšit. "Radnice převzetím celého fotbalového klubu zajistila nejnutnější a vytvořila podmínky, teď by ale měli do hry vstoupit i hradečtí patrioti z řad podnikatelů, aby fotbal využil šanci, kterou vstupem města získal,“ uvedl iniciátor klubu a člen představenstva FC Hradec Králové Nader Safari.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
29.12.2005 10:36
Brain (neregistrovaný)
A co ty svedsky stoly o polocase? A ted jeste shanite penize od lidi? To je fakt drzost. Klub se dostal z tezke krize a o polocase se ve VIP zone prohejbaj stoly. Tak nebrecte, ze nenamate penize. Dela se me z toho blbe. Nashle.
4.1.2006 14:23
jpa (neregistrovaný)
VIP?
Jste trochu vedle. Ty stoly jsou v normálně fungujícím klubu plné právě díky sponzorům, je to z jejich peněz (zlomek toho, co věnují klubu). Pokud máte něco proti tomu, běžte se podívat na VIP žranice do Klicperova divadla, tam je to z našich peněz, co se tam nalejí z rozpočtu.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme