Štítky: | Krimi | Policie Hradec Králové | Labe |

Chodec v Labi objevil utonulého muže

Zdroj: Policie ČR
Zdroj: Policie ČR

V pondělí informovala Policie České republiky o nálezu utonulého muže v Hradci Králové. Jeho tělo zahlédl náhodný kolemjdoucí přímo v Labi. Událost se stala v neděli ráno.

„Krátce po deváté hodině ranní oznámil na tísňovou policejní linku 32letý muž, že při venčení psa u řeky Labe v Hradci Králové zahlédl ve vzdálenosti cca 150m v řece plavat část lidského těla,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Burýšková. 

Po nahlášení případu dorazili na místo nálezu na labském nábřeží v Říční ulici kromě policejní hlídky také policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování a potápěč. Ten tělo mrtvého muže vytáhl z vody na břeh. „Jednalo se o tělo staršího muže neznámé totožnosti. Přítomný lékař konstatoval smrt a provedl na místě ohledání, přičemž nenalezl zjevné známky svědčící o účasti jiné osoby,“ informovala mluvčí Policie ČR. 

Proč muž utonul není jasné a také proto byla nařízena soudní pitva. Zatím, podle dostupných informací, není policistům známa ani totožnost zemřelého a ani okolnosti, za kterých přišel o život. 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
14.1.2014 12:52
Palacký (neregistrovaný)
Dlouho jsem neviděl chodce v Labi.Tak snad někdy příště!!!!
14.1.2014 21:02
Simon (neregistrovaný)
RE:
Asi nechodíte v Labi tak často. Ale věřte, že tam bývá kolikrát i zácpa. Je to, ale furt lepší než chodit po chodnících po kterých se prohánějí cyklisté přesto že jim město vybudovalo desítky kilometrů stezek, které stejně nepoužívají. Chápu, že pro takového cyklistu je jízda po vyhrazené stezce nuda. Vetší adrenalin přináší kličkovaná mezi chodci a malými dětmi. A MP dokáže pokutovat akorát parkování a možná ještě venčitele psů bez příslušného produktu v ruce.
15.1.2014 08:21
Palacký (neregistrovaný)
RE:
Chodím kolem Labe každý den,ale opravdu jsem tam" chodce v Labi neviděl" a ani tu zácpu,o které píšete!Čech by napsal :" Chodec uviděl v Labi...."!
16.1.2014 10:01
Simon (neregistrovaný)
RE:
To bude ta chyba _:). Chodíte pouze okolo. Jinak samozřejmě máte pravdu, ale takhle to je zajímavější.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Muž svěřil klíče od bytu řemeslníkům a nestačil se divit, jaké má nocležníky

Obyvatelé jednoho z hradeckých domů zavolali městskou policii na ženu, která je obtěžovala na chodbě, kde dokonce vykonala potřebu. Tvrdila, že si v domě pronajímá byt, ale neměla klíče ani žádné doklady. 
Čtěte více

Hradecká seniorka historce o nehodě syna neuvěřila, jiným podvodníci sebrali statisíce

Když třiadevadesátileté ženě z Hradce Králové zazvonila před Štědrým dnem telefonní pevná linka, vyprávěl jí neznámý muž smyšlenou historku o nehodě jejího syna a chtěl zaplatit 300 tisíc. Seniorka naštěstí neuvěřila. Tak obezřetný ale nebyl muž z Hradecka, který přišel o …
Čtěte více

V Malšovicích se potulovaly krávy, splašenou musela zastřelit zásahová jednotka

Celé středeční odpoledne zaměstnávalo hradecké policisty a hasiče stádo krav, které v Hradci Králové utekly během překládání kamionu nedaleko Všesportovního stadionu. Hasiči varovali obyvatele i školy v okolí, zvířata mohla být nebezpečná. Čtyři krávy se po dlouhých šesti…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme