Centrum Aupark u Koruny otevře své obchody už za pár týdnů. Přesně 11. listopadu

Aupark
Aupark | autor: FB HK-Salón republiky

Na dvaadvaceti tisících čtverečních metrů bude své zboží od 11. listopadu v novém Auparku nabízet kolem 140 obchodů. Zákazníky centrum láká na široký servis. Kromě obchodů tam najdete i několik restaurací a fastfoodů. Provozovatelé restaurací myslí i na fanoušky zdravé stravy. Ti si budou moci vybrat mimo jiné z vegetariánských jídel nebo sushi. Komfortu se dostane i rodinám s dětmi. V Auparku budou mít svou zónu.

Centrum nabízí kolem 140 obchodů, přes tisíc parkovacích míst, sedm rychlých občerstveních, dvě restaurace a tři kavárny. Aupark zahajuje svůj provoz 11. listopadu 2016. Obchody budou mít otevřeno každý den od devíti do devíti, supermarket už od sedmi ráno do devíti večer.

Pro rodiny s dětmi je připravena dětská zóna i dětský koutek Dětský svět. Dětská zóna s prolézačkami a skluzavkami se nachází u foodcourtu ve třetím patře Auparku. Rodiče tam najdou přebalovací koutek vybavený přebalovacími podložkami, mikrovlnkou, nádobou na ohřev kojeneckých lahví a nechybí ani sedačka na kojení. K dispozici je i půjčovna kočárků, pokud se váš capart unaví. V přízemí centra najdete i dobíjecí stanice pro mobily a tablety.

Jaké obchody v Auparku najdete?

V Auparku budou zastoupeny módní značky H&M, C&A, New Yorker, Terranova, Orsay, Levi´s, Tommy Hilfiger, GUESS, Marc O´Polo, Le Premier; obuvní značky CCC SHOES & BAGS, Reno obuv a ECCO; klenotnictví PANDORA a Klenoty Aurum. Segment zdraví a krásy reprezentuje například dm drogerie, Yves Rocher, Manufaktura a FAnn parfumerie. Dalšími nájemci budou supermarket BILLA, knihkupectví Knihy Dobrovský, elektro EURONICS, obchod se sportovními potřebami SPORTISIMO, fitness centrum RE-FIT Fitness club, obchod s hudebními nástroji Muziker a hračkářství Bambule.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
21.10.2016 10:53
Petra (neregistrovaný)
Zajímalo by mě, proč tam budou zase ty stejné obchody, co už v HK jsou? To je takový problém oslovit jiné nájemce?
22.10.2016 17:55
lucyna (neregistrovaný)
jsem nepatrně sklamana že jsou tam obchody které už jsou myslelajsem že bude něco zajimavecho ale jsme radi že takova Galerě obchodu bude otevřena v HK.
23.10.2016 12:29
betule (neregistrovaný)
Mně by zase zajímalo, jestli dodrží slovo a nějak zakryjí tu střechu na které to vypadá jak kovošrot, nebo, že už přiletěli marťané, až to pustí a začne to klapat, tak to bude příšerné. Divím se městu, že takovou stavbu povolili do centra, ta příšerná červená , lesklá barva se odráží do domu naproti, přála bych si , aby někdo z města se šel podívat do horních bytů, na co se musí dívat.
27.10.2016 19:28
moni (neregistrovaný)
Když projíždím, tak si stále říkám, jak by tam byl pěkný park naproti Sukovým sadům. Kolona aut od podjezdu, z protisměru kolona až ke zlatnictví, nevím nevím a to ještě nejezdí zásobování do těch nových obchodů. Ještě že tam nebydlím
6.11.2016 13:29
Petr (neregistrovaný)
RE:
To máš štěstí, já bydlím hned vedle Auparku, a jsem na to docela zvědavý...

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme