Bio Central spouští nový projekt, film promítne v loděnici

Central láká diváky ven z kina.
Central láká diváky ven z kina. | autor: Bio Central

Už v pátek večer spouští Bio Central nový projekt Kino 2.0., ve kterém bude uvádět filmy mimo prostředí sálového kina. První promítání se uskuteční v Loděnici u staré nemocnice. Který film ale diváky čeká, organizátoři neprozradí.

„Kino 2.0 je vyšší úroveň sledování filmů – propojuje filmový zážitek s dalšími novými zážitky a vjemy a divákovi poskytuje víc než jen pouhý film sledovaný v kině na plátně. Proto chystáme na naší první projekci na Loděnici ještě spoustu překvapení,“ láká na mimořádnou projekci Kino 2.0 Ilona Machová z Bia Central. Návštěvníci se mohou těšit na improvizovaný bar, tematickou výzdobu i drobná překvapení. „Zapojit se budou muset i sami diváci. Pro každé promítání bude doporučený určitý dress code. Pro tentokrát to bude cokoliv v barvě khaki. Pro případ deště doporučují organizátoři vzít s sebou pláštěnku a raději i deku“, dodala Machová.

Kdo chce vědět, jaký film návštěvníky čeká, může se to dovtípit na facebookové stránce Kino 2.0. Organizátoři tu totiž zveřenují indicie, které mohou lecos napovědět. Po skončení promítání bude následovat afterparty, na které zahraje DJ Kapitán Takypán. 

Nový projekt ale páteční projekcí nekončí. Organizátoři mají vytipovanou zhruba dvacítku míst, na kterých by rádi v průběhu roku promítali. Počítají s venkovními i vnitřními projekcemi.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme