Štítky: | Kultura | kino | Bio Central Hradec Králové |

Bio Central opět promítá pro rodiče s malými dětmi, začíná se ve středu

Pozvanka na Baby bio do Centralu | Zdroj: Bio Central
Pozvanka na Baby bio do Centralu | Zdroj: Bio Central

Pod názvem "Baby bio" začne kino Bio Central v Hradci Králové opět promítat v dopoledních časech výhradně pro rodiče či prarodiče s malými dětmi.

Speciální projekt zaměřený na maminky a tatínky, kteří večer nemají hlídání, ale zároveň se nechtějí vzdát sledování novinek na stříbrném plátně, začíná už tuto středu. Rodiče se přitom mohou spolehnout, že o jejich ratoslesti bude během promítání postaráno a rozhodně děti nebude děsit ani tma v sále, ani přílišný hluk.

Bio Central s promítáním pro rodiče s velmi malými dětmi začalo už v minulé sezóně a u řady obyvatel Hradce Králové našlo ohlas. Dopolední představení začínají zpravidla v 10 hodin a vítáni jsou především rodiče s dětmi do tří let věku. "Maminky a tatínkové nebo i prarodiče, kteří mají večer problém sehnat hlídání, si mohou vzít děti přímo do kina, kde pro ně připravujeme zázemí, kde si mohou hrát nebo jen spát v kočárku,“ upřesnila Ilona Machová z Bio Central.

Samozřejmostí při takovém promítání je nižší hladina zvuku a decentní přisvícení v sále – nejen, aby se děti nebály, ale také proto, aby je jejich rodiče měli bez obav na očích. "Nikomu nevadí, pokud dítko začne plakat, proběhne se nebo potřebuje přebalit. K tomu je na toaletách připraven přebalovací pult, pro maličko větší děti i dětská prkénka na WC a případně stolička pod nohy, aby dosáhly na umyvadlo," popsala Ilona Machová komfort, který je v Bio Central pro děti připravený. 

V rámci promítání s názvem Baby bio vybrali v Centralu filmy, které jsou novinkami z poslední doby a byl o ně i mezi dalšími diváky velký zájem. "V říjnu jsou to Jasmíniny slzy režiséra Woodyho Allena, romantický snímek ze současné Palestiny Omar a nový film Jiřího Menzela Donšajni. Vstupenku přitom platí jen rodiče, děti mají promítání zdarma," doplnila Ilona Machová. 

Kompletní program kina Bio Central v Hradci Králové s přehledným vyznačením speciálních projektů jako je Baby bio, kreativní dílny pro děti, promítání ve 3D, projekce pro seniory, Dokumentární pondělí, Filmový klub anebo snímky v HD kvalitě najdete v odkazu zde

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Letošní rok bude Hradcem hýbat kultura, město čekají i nové akce

Vedení města Hradce uskutečnilo během ledna pracovní jednání s více než třiceti pořadateli velkých kulturních akcí. Návštěvníky v celém letošním roce čeká pestrý program a více než pět desítek velkolepých událostí. Kromě tradičních akcí jako jsou divadelní Regiony, Rock for…
Čtěte více

ZVEME: Poslední víkend v roce nabídne kulturu a novoroční ohňostroj

Co v Hradci Králové podniknout o silvestrovském víkendu? Spolehnout se budeme muset na obvyklý program hradeckých divadel, kin, muzeí, filharmonie či hvězdárny. Na hradeckém zimním stadionu si může dnes i zítra zabruslit veřejnost. Na neděli je v plánu na Velkém náměstí tradiční…
Čtěte více

Hradecké Bio Central už ožívá, divadla se na provoz chystají

Kultura ve městě začíná pomalu ale jistě ožívat. Hradecké Bio Central už od pondělí promítá. Přístup do sálů je za daných vládních podmínek. Stejně tak se po více než půlroční pauze chystají rozjet provoz i Divadlo Drak či Klicperovo divadlo. Hradecké multikino Cinestar má zatím…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme