Atol slibuje zlepšení, nevylučuje ani zlevňování

Ve společnosti Atol, která v Hradci Králové provozuje parkovací systém, došlo počátkem měsíce ke změnám ve vedení. Společnost v tiskovém prohlášení připustila některá pochybení a slibuje zlepšení.

Po změnách ve vedení přišel o místo dosavadní generální ředitel firmy Jiří Slánský, který už není ani předsedou představenstva.  Atol bude nyní řídit představenstvo. V současné době je prověřována dosavadní práce společnosti. "Změna v představenstvu společnosti je vyvolána dlouhodobou nespokojeností majoritního akcionáře s výsledky hospodaření, neplněním stanovených cílů a nedostatečnou komunikací se zákazníky,“ uvedl nový předseda představenstva Atolu Dušan Čížek.
Podle MF Dnes, společnost Atol sklízí kritiku nejen od obyvatel krajského města, ale poslední dobou i od hradecké radnice. Podle ekonomického náměstka primátora a člena představenstva Atolu, Borise Hermana, nebyli zákazníci vždy obslouženi, jak by měli. Navrhuje proto posílení klientského centra, kde by měli být pracovníci školení na jednání se zákazníkem a dále například zlevnění parkovného v Regiocentru Nový pivovar. „Prověříme, zda by bylo technicky možné umístit při vjezdu i výjezdu z náměstí závory nebo jiná zařízení. Nemohl by tam nikdo bez zaplacení, takže by se zlepšil výběr parkovného. Tím by tam mohlo nastat zlevnění parkování,“ sdělil Mladé frontě Herman. Zda by toto opatření bylo možné není v tuto chvíli jasné, ale společnost slibuje, že zákazníci slevy v parkování pocítí.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
15.10.2008 12:09
MIREK (neregistrovaný)
Vymyslet něco takového, že se dá na vjezd na Velké náměstí závora pro placení mýtného, může opravdy vymyslet jen 3,14čus formátu p. Hermana, který se za své občany bije se lvem na prsou, jak sám o sobě tvrdí, ale čemuž věří asi jen málokdo. Asi nepřemýšlel, že na náměstí by mohli vjet auta, která zde nechtějí parkovat, ale třeba vykládat zboží. Myslím, že je asi nejvít trápí nezpoplatněné parkoviště před biskupským gymnáziem, které je neustále naplněně, protože je to soukromý pozemek a ATOL nemůže vybírat.
15.10.2008 15:29
oranžový (neregistrovaný)
očím ,, her Hermann ,, kam vy na ty výmysly chodíte ? Co takhle jednoduše říci : mě už to stačí,už mám dost ....... Měl by jste si více vážit hradečáků.
15.10.2008 18:44
Phavel (neregistrovaný)
Teče jim do bot, tak se teď snaží slibovat různé slevy, nápravy, apod. Ale ne tyhle plané řeči jim lidé (snad) neskočí.
18.10.2008 15:07
cicero (neregistrovaný)
On asi myslí zavést závory na náměstí jako před Ruzyňským letištěm, ale i tam je čtvrt hodiny zadarmo. Náměstí v Hradci je vzácnější tady bude jistě ta padesátka. Již se těším, až se bude vybírat i na Novém Hradci a písák v Opatovicích je také ještě neošetřený zlatý důl.
20.10.2008 13:05
zug (neregistrovaný)
Měl bych dotaz: Pokud je parkování placené, tak si platím službu, že mohu zaparkovat. Jak je ale možné, že Atol vydal přibližně 3x více karet, než je parkovacích míst? Nikdo mi tedy není schopen zaručit, že zaparkuju. V tom případě se ale nejedná o službu, kterou mi poskytují. Je to jako prodávat v obchodě mléko v krabici s tím, že v některých krabicích nebude mléko, ale voda. Není to protiprávní? Navíc si tím město zadělává na mnohem větší problémy. Takto si velké množství obyvatel formou karet platí vlastně třetinu parkovacího místa před svým domem, ale pokud někam pojedou autem (do zaměstnání), zaberou zde další parkovací místo. Neměl náhodou tento systém pomoci s nedostatkem parkovacích míst ve městě? Efekt je naprosto opačný. Je zde jen vidět, jak si jistí lidé mastí kapsy a na lidi kašlou.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme