Albert otevřel v Březhradu nové distribuční centrum, kde zaměstná 130 lidí

Slavnostní otevření distribučního centra.
Slavnostní otevření distribučního centra. | autor: albert.cz

Řetězec Albert otevřel minulý týden za účasti zástupců města, stavitele i bezpečnostních složek nové distribuční centrum v průmyslové zóně Březhrad u Hradce Králové. Centrum poskytne 130 nových pracovních míst a do obchodů Albert bude distribuovat na osm tisíc nepotravinových položek. 

Při stavbě areálu byl podle společnosti Ahold kladen důraz na životní prostředí, šetrnost k přírodě a zdrojům. Budova je vybavena například úspornou LED technologií osvětlení a moderní vzduchotechnikou. 

„Nový areál přinese díky své poloze rychlejší a flexibilnější logistiku, úsporu nákladů, ale také přispěje k menší ekologické zátěži," řekl Milan Strieženec, ředitel pro logistiku v maloobchodním řetězci Albert.

„Z pohledu města to jsou další pracovní místa i rozvoj oblasti, kam podle územního plánu takovéto projekty přesně zapadají. Věřím, že Albert bude u Hradce Králové spokojený," řekl primátor města Zdeněk Fink.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Už pátý Lidl se začal stavět v Pilnáčkově ulici

Výstavba nové prodejny Lidl v Hradci Králové začala koncem května v Pilnáčkově ulici. Kolem staveniště je rozprostřen plot, na kterém kolemjdoucí na plakátech poznají budoucí podobu exteriéru prodejny i parkoviště. Je zde také uvedeno, že již pátá prodejna Lidl v Hradci má plán…
Čtěte více

Ikea v Hradci zatím nevyroste, ale míří sem prodejce nábytku Kika

Před lety Hradci Králové slibovala svou prodejnu společnost Ikea. Nábytek této firmy se však ve městě nikdy prodávat nezačal, Ikea později od svého záměru upustila. Nyní hodlá do krajského města rozšířit svou prodejní síť rakouský prodejce nábytku Kika. Kamennou prodejnu plánuje…
Čtěte více

Už i Hradečáci mohou nakupovat bez obalu. První obchod otevřel v Malšovicích

Přijít do obchodu s vlastními nádobami a pytlíky, a bojovat tak s nepříliš ekologickým balením zboží do nejčastěji plastových obalů můžete už i v Hradci Králové. Petra Lorencová a Marta Dolanová otevřely v Malšovicích první bezobalový obchod, který navštívila…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme