Zveme: O víkendu se těšte na svatební veletrh i taneční soutěž

Soutěž hostí každý rok nejlepší tanečníky v republice
Soutěž hostí každý rok nejlepší tanečníky v republice | autor: mmhk.cz

Víkendové volno je pomalu tady a s ním i naše tradiční páteční pozvánka. Pokud nevyrážíte na lyže a zůstáváte doma v Hradci, máme pro vás několik zajímavých kulturních tipů. Tento víkend se koná dvoudenní svatební veletrh plný bohatého doprovodného programu, taneční soutěž i bazárek dámského a dětského oblečení.

Svatební veletrh přinese inspiraci nejen snoubencům

Tento pátek od 14 do 19 hodin a v sobotu od 10 do 17 hodin se prostorách hotelu Nové Adalbertinum koná 8. ročník Svatebního veletrhu Hradec Králové. Akcí bude nově provádět dvojice moderátorů Bára Dvorská a Jakub Kotek. Nejen snoubenci tu načerpají svatební inspiraci pro letošní rok a shlédnou nejnovější trendy. Na programu je rovněž bohatý doprovodný program plný módních přehlídek, floristických, vizážistických a kadeřnických show. Připravena je také soutěž a bohatá tombola.

Nejlepší street dance tanečníci budou soutěžit o titul v Hradci

Rok se s rokem sešel a taneční skupina T-BASS pořádá další ročník soutěže o nejlepší československou street dance crew Dance Floor Attack 2017. Populární soutěž se koná tuto neděli od 13 hodin v Aldisu a sejdou se tu ti nejlepší tanečníci street dance v republice. „Máme potvrzenou účast 30 nejlepších tanečních skupin z České a Slovenské republiky. Letošní souboj čili battle bude opět velice prestižní záležitostí,“ zvou na akci organizátoři.

Na městském plese vystoupí Janek Ledecký i Tomáš Savka

Tento víkend si v Hradci Králové užijí také všichni milovníci tance. V sobotu se totiž koná XVII. Městský ples. V nazdobeném sále Aldisu od 20 hodin postupně vystoupí hradecká filharmonie, Janek Ledecký, zatancuje Marie Doležalová a Marek Zelinka a chybět nebude bigband z Aldisu s Tomášem Savkou. Program slibuje také vystoupení Jitky Asterové a Bořka Slezáčka nebo cimbálové muziky. Předprodej vstupenek probíhá na www.hkpoint.cz, v Infocentru na Eliščině nábřeží a v Informačních centrech na Velkém náměstí a v budově Českých drah.

Bazárek plný dámského a dětského oblečení pořádá Náplavka

Oživit svůj šatník, ale za nízkou cenu? To můžete tuto neděli na Náplavce. Od 13 hodin se tu koná bazárek dámského a dětského oblečení a doplňků. Nabídka slibuje nová i lehce nošená trička, halenky, svetry, mikiny, kalhoty, šaty, boty, tašky a doplňky za super ceny. Účastnit se navíc lze nejen jako nakupující, ale také jak prodejce. Kapacita je ale omezená, zájemci se mohou registrovat na

Hradečtí hokejisté nastoupí proti Kometě

V neděli se utká hradecký hokejový tým na domácím ledě s brněnskou Kometou. 41. Kolo extraligy začíná v 17 hodin na stadionu.

Zobrazit všechny akce na tento víkend

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme