V pátek začíná tradiční Hip Hop Kemp

V Hradci Králové odstartuje v pátek 22. srpna 7. ročník jednoho z největších hudebních festivalů letošního léta, Hip Hom Kemp. Jako místo konání zvolili organizátoři opět areál letiště v Hradci Králové.

Na několika scénách uslyší návštěvníci množství kapel z celého světa. Na Line-up T-music hlavní stage se představí více než třicet skupin. K největším hvězdám letošního ročníku bezesporu patří Kool Savas z Německa, čeští Navigators nebo The Roots z USA. Kromě hudebního programu je připravena i řada doprovodných akcí, jako je například bungee jumping, paintball, motokáry a basketball aréna. Na festivalu bude pro návštěvníky zajištěno sociální zázemí a občerstvení a na pořádek bude dohlížet bezpečnostní služba.
V době konání festivalu bude posílena vlaková doprava a budou připraveny speciální autobusy, které zdarma dopraví návštěvníky až do festivalparku. Tyto autobusy budou patřičně označeny a jejich jízdní řád se mohou zájemci dozvědět na webových stránkách festivalu.
Hip Hop Kemp se v Hradci Králové koná již pátým rokem. První ročník v Hradci se uskutečnil na Stříbrném rybníce v roce 2004, odkud se hlavně z prostorových důvodů přemístil na hradecké letiště.
Veškeré další informace jsou na oficiálních stránkách festivalu www.hiphopkemp.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme