V neděli začíná druhá fotbalová liga, Hradec myslí na postup

Již tuto neděli vyběhnou druholigoví fotbalisté Hradce Králové k prvnímu zápasu nastávajícího ročníku druhé nejvyšší domácí soutěže. Vedení klubu se netají tím, že prioritou je návrat do první ligy.
Votroci to s návratem mezi elitu nebudou mít ale vůbec jednoduché. Celek opustily opory Rolko a Štěpán, odešel i zkušený Karnay. Naopak do týmu se z hostování v Čáslavi vrátil střelec Duchnič. Bouška, Ferčák a Chleboun jsou v Hradci pouze na hostování. V celku již natrvalo zakotvili Gavula a Jiroušek, kteří loni černobílý dres oblékali v rámci hostování z Nové Paky respektive Jablonce. Celek posílí i dva nadějní dorostenci Hable a Pilař. "Tento rok bereme jako výzvu a chceme se dostat tam, kam si to všichni přejeme," uvedl generální ředitel klubu Richard Jukl. Adeptů na postup je však několik. Kromě Hradce si dělají ambice i v Jihlavě, v Ústí nad Labem či na Žižkově.
První mistrovský zápas sehraje Hradec Králové na domácím hřišti již tuto neděli v 17 hodin, když nastoupí proti "nováčkovi" ze Sokolova. Zápas však bude mít slabou příchuť derby. Sokolov si totiž postup nevybojoval, ale koupil od Pardubic. Řada hráčů z města perníku nyní hraje za Sokolov.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
4.8.2006 10:48
MIREK (neregistrovaný)
Já si taky myslím, že vyhraju ve sportce. Tak s tím postupem je to podobné.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme