V Kuklenách se na ulici střílelo. Mladík se chlubil airsoftovou pistolí

Sbírka u mladíka
Sbírka u mladíka | autor: Policie ČR

V úterý v 15 hodin dostali na operačním středisku policie hlášku, že v Hradci, přesněji řečeno v Kuklenách, někdo střílí ze vzduchovky na procházející lidi. Oznámila to paní, která šla se svým dítětem v kočárku po ulici a kolem které těsně něco prolétlo. Na místo okamžitě vyrazily dvě policejní hlídky.
Dveře bytu v druhém patře uvedeného domu jim otevřel 24letý muž, který uvedl, že vlastní airsoftové zbraně. Policisté v bytě objevili jak zbraně dlouhé tak i krátké a zjistili, že kromě jednoho samopalu se jedná o kuličkovky. Muž řekl, že samopal je nefunkční a jde o maketu. Doklad však žádný nepředložil. Kamarádům prý ukazoval svou novou airsoftovou samonabíjecí zbraň a střílel z ní "jen" z okna do vzduchu. Tuto zbraň a samopal nezjištěné značky odevzdal policistům, kteří je předají na odborné zkoumání. Až na základě jeho výsledku rozhodnou o přesné kvalifikaci činu. Může se jednat o přestupek na úseku zbraní a střeliva, nebo o trestný čin nedovolené ozbrojování.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Doporučujeme
Nahoru