V Hradci Králové vzniknou další desítky bytů

Desítky nových bytů vyrostou na Moravském Předměstí v Hradci Králové. Včera začala stavět v lokalitě u Terroniku společnost Eube a další firmy chystají výstavbu v Podzámčí. V příštích letech se v Hradci Králové očekává výstavba dalších stovek bytových jednotek. Podle radních za současné konkurence ceny bytů rozhodně neporostou, ale spíš se stabilizují. Uvedla to v dnešním vydání pro Hradecký kraj MF DNES.
Počet nově postavených bytů jen v bytových domech letos v Hradci Králové překročí stovku. Tempo výstavby se v několika příštích letech nezmění. Přestože konkurence je veliká, investoři si zatím na nedostatek zákazníků nestěžují. V příštích letech bude kromě ceny ještě více rozhodovat atraktivnost lokality, vstřícnost k zákazníkům a preciznost stavebních projektů.
Bytové domy vyrůstají na dosud volných plochách v Malšovicích, kde staví stovky bytů společnost IPB Real, či v Třebši, kde působí velkých firem hned několik. Na některých místech se objevily celé ulice rodinných domů. Například na Plachtě, v těsné blízkosti nového sídliště společnosti IPB Real, probíhá výstavba více než dvaceti rodinných domů. Další jsou v Kuklenách nebo Věkoších.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme