Uzavírky komplikují dopravu, na okruhu se bude pracovat až téměř do konce září

Pilnáčkova ulice
Pilnáčkova ulice | autor: hradeckralove.cz

Na některých místech v Hradci Králové v těchto dnech nepříjemně houstne silniční doprava. Je to kvůli uzavírkám, které k tomuto ročnímu období prostě patří. Nejvíce to řidiči pocítí asi na silničním okruhu v Pilnáčkově ulici v oblasti kolem OBI. Tam pondělkem začínají práce na údržbě mostu a doprava bude převedena do protisměru. Kolony tam rostou již nyní, co teprve se začátkem školního roku. Omezení jsou i v Kuklenách, v ulici Prokopa Holého a trvají i v Úprkově ulici.

V Pilnáčkově ulici potrvají práce na údržbě mostu až do 25. září 2016. Projíždějící řidiči se tedy v těchto místech budou muset obrnit trpělivostí, vznikat tam budou určitě kolony, protože provoz je převeden do protisměru.

V těchto dnech je ještě uzavřena část Pražské třídy v Kuklenách. Opravují se tam inženýrské sítě, doprava je řízena kyvadlově, je tam semafor. Dobrou zprávou je, že opravy by měly skončit s posledním prázdninovým dnem, tedy 31. srpna 2016.

Jednoduché to také nemají obyvatelé ulice Prokopa Holého na Pražském Předměstí. Kvůli opravám inženýrských sítí je uzvřena její část od křižovatky s ulicí Jiřího Purkyně a Nerudova. Opravy by měly skončit 14. listopadu 2016.

Stále pokračuje i rekonstrukce v Úprkově ulici, která skončí až začátkem října. Zmizí hrboly a místní určitě uvítají také nové chodníky, přechody pro chodce, zastávky MHD a další novinky.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme