Turnaj podpoří děti nemocné leukémií

V rámci již 12. ročníku tenisového turnaje Infotech cup nastoupí v sobotu 23. června na kurty v areálu LTC Hradec Králové zhruba stovka hráčů. Přijedou podnikatelé, ale také známí herci a sportovci. Potvrzena je například účast modelky Diany Kobzanové a Renaty Langmanové. Zahrát si přijede Jan Hrdina, Aleš Valenta, Ota Balage, Richard Hes, Roman Skamene a další. Připraveno je vystoupení Sámera Issy a Kláry Kolomazníkové.
"Výtěžek z akce, bude opět věnován na pomoc dětem," říká ředitel turnaje Přemysl Krupička. "Letos jsme se rozhodli peníze rozdělit mezi dvě organizace. Už potřetí podpoříme Nadační fond Venduly Svobodové Kapka Naděje, který pomáhá dětem nemocným leukémií. Část prostředků pak připadne i liberecké nadaci Škola hrou, pečující o vzdělávání i volný čas dětí a mládeže."
Výtěžek z minulých ročníků byl věnován například Hemato onkologickému oddělení dětské kliniky Fakultní nemocnice v Hradci Králové, Speciální mateřské škole pro zdravotně postižené děti v Hradci Králové a Nadaci novorozenec v Hradci Králové.
Prostředky pro Kapku Naděje i Nadaci Škola hrou získá letos turnaj již tradiční tombolou a dražbou. Novinkou je i možnost zaslat už teď dárcovskou sms výhradně pro Kapku Naděje. A to ve tvaru: DMS kapkanadeje na číslo 8777. Cena jedné sms je 30Kč, fond získá 27Kč. Více na www.ag-krupicka.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme