V Pavija'n PUB se potkává kultura, zábava a skvělé pivo

Stand Up comedy
Stand Up comedy

V září loňského roku v Hradci Králové vznikl takřka potají, v prostorách bývalé restaurace Sokol na Eliščině nábřeží, nový klub PAVIJA'n PUB. Zdaleka ale nejde o obyčejnou hospodu, mimo klasických koncertů a sportovních klání v různých disciplínách (beerpong, stolní fotbálek, šipky, stolní tenis, ..) nabízí i další zajímavé akce jako divadelní představení, prezentace cestopisů, výstavy i vernisáže či taneční workshopy a soutěže.

 

V PAVIJA'n PUB si najdou své i milovníci řemeslných pivovarů. S tímto klubem je velmi úzce spjatý pivovar Lucky Bastard a načepu vždy od něj naleznete minimálně 4 piva. Pokud jste spíše na klasické pivko, můžete si dát samozřejmě i výborně čepovanou Plzeň či Chotěboř 10.


O hladu Vás zde také nenechají. Speciality, které můžete ochutnat je například pomalu pečené vepřové koleno, sous vide pečený bůček, kuřecí paličky, domácí škvarky v sádle, játrovou paštiku s čerstvě upečeným chlebem a další dobroty.

Novinkou, se kterou nyní PAVIJA'n přichází je Stand Up comedy, která se v klubu uskuteční již 15. března od 19:30. Těšit se můžete na 4 účinkující. Prostor bude ale i pro nováčky, kteří by si tuto disciplínu rádi zkusili. Pokud máte odvahu, pak se můžete ozvat na email nebo přímo pořadatelům do PAVIJA'n PUB a domluvit se na Vašem vystoupení.

Celý večer bude také provázet svým zpěvem vycházející hvězda českého showbyznysu Terezie Došelová.

Zábava Zábava
autor: Pavija'n PUB
Zábava Zábava
autor: Pavija'n PUB
Prostory restaurace Prostory restaurace
autor: Pavija'n PUB
Prostory restaurace Prostory restaurace
autor: Pavija'n PUB
Gastronomie Gastronomie
autor: Pavija'n PUB
Gastronomie Gastronomie
autor: Pavija'n PUB

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Mohlo by se hodit
Doporučujeme