Rock for People startuje

V Hradci Králové dnes začíná jeden z největších hudebních festivalů letošního léta - Rock for People (RFP). Přehlídku odstartoval už tradiční Večírek pro nedočkavé, hlavní program začíná ve středu odpoledne. Na několika scénách v areálu hradeckého letiště se až do sobotního časného rána představí zhruba 120 interpretů z 20 zemí.

Hlavním tahákem RFP je americká skupina The Killers. Další zámořské eso - seskupení Flipsyde - však kvůli nemoci na poslední chvíli účast odřeklo. Z domácí scény se předvede řada předních hudebníků napříč styly. K vidění tak budou například Chinaski, Kryštof, Tři sestry, Buty, ale i Jaroslav Uhlíř, Hana Hegerová či Gipsy.cz. Kromě hudebního programu je připravena i řada doprovodných akcí jako je například počítačová herní zóna, bikerská show, adrenalinové atrakce a aktivity. Na pořádek bude dohlížet stočlenná pořadatelská služba.
Festival Rock For People se uskutečnil poprvé již před 12 lety v Českém Brodě, kde se každoročně odehrával až do loňského roku. Tamní areál však už kapacitně nestačil diváckému návalu a tak organizátoři přesunuli RFP na hradecké letiště. Ten nabízí podstatně lepší zázemí.

Otevírací doba areálu:
4. - 5.7.: 10:00 - 5:00 hod
6. 7.: 10:00 - 2:00.
Pokladny budou otevřeny od 8:00 do 24:00.

další informace jsou k nalezení na www.rockforpeople.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme