Město zdraží vstupné do bazénu, slunná loučka zůstane za stejnou cenu

V plaveckém bazéně i nedalekém aqvaparku si návštěvníci příští rok zaplavou o něco dráž než letos. Nový ceník už schválili radní, počítá s tím, že vstupné v krytém padesátimetrovém bazéně se zvedne průměrně o pět procent na hodinu. Navýší se i celodenní vstupné, nebo vstupné do solária a sauny v aqvaparku. V letošním roce otevřená slunná loučku výši vstupného zachová.

Ke zdražení podle města došlo kvůli zvyšujícím se cenám energií. Krytý plavecký bazén podraží průměrně na hodinu o pět procent ze současné ceny. Celodenní vstupné by se mělo zvýšit maximálně o deset korun. O něco více si také zájemci připlatí za pronájem plaveckých drah a celého bazénu – podle radních zhruba o tři procenta.

Změní se i ceník v aquacentru. „Celodenní vstupné je navýšeno maximálně o deset korun. Ke zvýšení vstupného hrazeného čipovými hodinkami dochází průměrně o čtyři procenta na hodinu. Ponecháno zůstane levnější vstupné v dopoledních hodinách. Cena za solárium a saunu je navýšena průměrně o jednu až tři koruny,“ vysvětlila za Správu nemovitostí Hradec Králové Jaroslava Bernhardová. Cena u jednorázových vstupů zůstane stejná jako letos.

O něco stoupne také cena ve Wellness studiu Flošna, kde se vstupné zvedne o 7 až 15 korun za vstup, dražší budou také masáže. Za stejné peníze jako letos se naopak dostanete na letos otevřenou Slunnou loučku u krytého bazénu. Za denní vstup zaplatíte 30 korun, zvýhodněný lístek je o desetikorunu levnější. 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Kde se přes léto ve městě osvěžit? Mrkněte na otevírací doby

V Hradci se přes léto můžete osvěžit v několika vodních areálech. Na starosti je má Správa nemovitostí Hradec Králové. Všechny budou včetně dalších služeb během letních prázdnin otevřeny, otevírací doba se ale v létě od běžného provozu mění. Vyřádit se ve vodě je v Hradci možné,…
Čtěte více

Město spustilo osvěžující mlhoviště, otevřená je Flošna i slunná loučka

Teplé dny už nastupují a i ve městě jako je Hradec Králové je možné se příjemně zchladit. Už od pátku fungují hradecká mlhoviště. Využít lze už i oteřené koupaliště na Flošně a opalovat se můžete na slunné loučce u Městských lázní. Ve městě se nachází celkem jedenáct mlhovišťa a…
Čtěte více

Slunná loučka se dnes otevírá. Funguje už sedmým rokem

S příchodem krásného počasí se Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel plaveckého areálu na Eliščině nábřeží, rozhodla od úterý 10. května 2022 otevřít Slunnou loučku, relaxační a odpočinkovou zónu v bezprostřední blízkosti padesátimetrového plaveckého bazénu. V provozu…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme