Magistrát bude kvůli řidičákům fungovat i o sobotách

Královéhradecký magistrát bude fungovat i v sobotu. Důvodem je stále velký počet řidičů, kteří si ještě nestihli vyměnit staré řidičské průkazy. "Těch lidí je přibližně jedenáct tisíc. Přestože, je tato informace neustále medializována, mnozí stále s výměnou svých řidičáků otálejí a nechávají to na poslední chvíli," vysvětlil tiskový mluvčí Magistrátu Hradec Králové Václav Svoboda.
Podle něj hrozí, že se řidičské průkazy nestihnou vyměnit. Někteří lidé nestíhají na odbor dopravy přijít v úředních hodinách, tedy v pondělí a ve středu. Proto se vedení magistrátu rozhodlo vyjít jim vstříc a fungovat i v sobotu.
Poprvé bude úřad mimořádně v provozu v sobotu 25.listopadu  a poté každou sobotu až do konce roku.
Úřední však varují, nebude platit systém rezervování prostřednictvím internetu, který funguje běžně. "Lidé se nebudou moci dopředu objednat na určitou hodinu, jako jsou zvyklí, ale budou si muset na odbor přijít a vystát frontu," řekl Svoboda. Úřad bude fungovat od 8 do 12 hodin.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme