Lidl na Brněnské bude větší, modernější. Nebudou chybět toalety a více parkovacích míst

Prodejna na Slezském Předměstí
Prodejna na Slezském Předměstí | autor: firmy.cz

Prodejna obchodního řetězce Lidl, která stojí v Brněnské ulici by měla změnit svou tvář. Zákazníci se budou muset na chvíli smířit stím, že bude uzavřená a pak je uvítá modernějším vzhledem i větší prodejní plochu. Starší budovu čeká demolice, místo ní vyroste do pár měsíců obchod s novým konceptem. Nová prodejna nebude mít sedlovou střechu, ale plochou, tak jako u terminálu, vzhledem bude vypadat moderněji a interiéry budou úplně odlišné. Novinkou budou i toalety a přebalovací pulty. Zvýšit by se měl i počet parkovacích míst. Informaci přinesl web hkcity.cz

Na novou prodejnu už bylo vydáno stavební povolení a demolice by mohla začít už během letních měsíců. Nvá prodejna by mohla začít fungovat na podzim nebo začátkem roku 2017.

„Po určité době, jež byla ve znamení modernizací stávajících prodejen, jsme se rozhodli pro výstavbu zcela nového konceptu prodejen. Ten bude znamenat pro zákazníky především komfort v nakupování. Tímto krokem dáváme také jasný signál nejen našim zaměstnancům, ale i našim dodavatelům, že s námi na českém trhu mohou nadále počítat,“ říká Pavel Stratil, generální ředitel společnosti Lidl.

Výstavba má být z kvalitnějších materiálů než doposud. Více místa se zákazníci dočkají mezi regály, širší budou i parkovací místa, nově prodejna bude poskytovat pro zákazníky také toalety a přebalovací pult. Sortiment má být daleko lépe uspořádán s důrazem na čerstvost potravin, lepší zázemí čeká i na zaměstnance.

„Při plánování nových prodejen jsme mysleli především na naše zákazníky, pro které bude nakupování zcela jiným zážitkem. Mezi největší změny patří širší parkovací místa, uvnitř pak světlý vzdušný prostor se širokými uličkami, velká pekárna a rozšířené úseky čerstvých potravin až o 20 %, na které klademe stále větší důraz. Zákazníci jistě ocení více pokladen s novým odkládacím prostorem. Novinkou jsou také toalety s přebalovacím pultem, nebo nabídka kávy s sebou,“ vypočítává výhody nového typu prodejny Pavel Stratil.

U prodejny bude 120 parkovacích míst a přístřešek na vozíky umístěný na parkovišti. Cena výstavby je odhadována na 70-90 mil. Kč.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme