Kolik lidí se vejde do dodávky? Tentokrát policisté napočítali 26

Přeplněná dodávka
Přeplněná dodávka | autor: Policie ČR

V úterý ráno dopravní policisté při běžné silniční kontrole zastavili v ulici Zborovská v Hradci Králové dodávku značky Iveco. Už přes okénko u řidiče viděli, že je tam trochu přeplněno. Na předních sedadlech seděly tři osoby a za nimi se tlačilo na přidělaných šesti sedadlech 15 osob. Policistka jim pokynula, aby z vozidla postupně vystoupili a předložili osobní doklady. Po otevření zadních dveří z vozidla ještě vystoupilo dalších osm osob. Celkem v třímístné dodávce jelo 26 lidí, z nichž 5 nemělo žádné doklady. Po kontrole osobních dokladů policisté zjistili, že se jedná o občany jednoho státu Evropské unie a byla povolána hlídka cizinecké policie. Ta po součinnosti zjistila jejich totožnost a za přestupek nepředložení dokladu jim uložila blokové pokuty ve výši 200 korun. Dalším dvěma osobám uložila blokovou pokutu za předložení poškozeného dokladu.

Obdobný případ se stal na konci července, kdy v třímístné dodávce jelo 34 lidí. Ti jeli pracovat na stavbu dálnice D11 a tentokrát na stavbu silnice D/35.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
19.10.2017 20:11
Jiri Havlik (neregistrovaný)
Stat?
Proc autor clanku neuvede na rovinu z ktereho statu ten lidskej poddruh je?!!!
Nemam rad tohle mlzeni a zatajovani faktu,debilove!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Doporučujeme
Nahoru