Kdy v Hradci vyrazit na extraligu

Ilustrační foto | HC Mountfield
Ilustrační foto | HC Mountfield

Nejvyšší hokejová liga zavítá po dlouhých dvaceti letech na královehradecký zimní stadion a již za pár týdnů se fandové hokeje mohou těšit na zápasy domácího celku Mountfield HK. První kolo nového ročníku Tipsport extraligy startuje již v pátek 13. září a hradečtí hokejisté v něm míří na led pražské Sparty.

První utkání před zraky svých fanoušků v domácím prostředí sehrají hradečtí hokejisté proti Třinci o dva dny později v neděli 15. září a úvodní buly je naplánováno na 17:30 hodin.

Hrací dny Tipsport Extraligy jsou úterý, pátek a neděle a začátky domácích zápasů jsou již pevně stanoveny. Utkání hraná ve všední den budou na královehradeckém ledě začínat od 18:00 hodin a o víkendu o půl hodiny dříve, tedy v 17:30. Vyjímkou budou střetnutí, která bude přenášet Česká televize. V tom případě se počítá s úvodním vhazováním v 18:20.
 
Dobrou zprávou pro fanoušky hokeje i fotbalu je skutečnost, že pokud se v Hradci Králové bude konat v jeden den fotbalové i hokejové utkání bude začátek fotbalu posunut na 15.hodinu a diváci tak budou moci stihnout obě dvě sportovní události. Organizační manažer klubu k tomu dodal: „Se členy klubu FC Hradec Králové se nám podařilo dohodnout, že pokud by mělo dojít ke kolizi začátků zápasů, bude fotbalové střetnutí začínat dříve. Věříme tak, že fanoušci východočeského sportu stihnou oba zápasy.“

V sekci Zimní stadion Hradec Králové naleznete rozpis utkání mužstva Mountfield HK.

Ještě před samotným startem extraligy se na zimním stadionu v Hradci Králové představí v rámci mezinárodní soutěže European Trophy atraktivní celky z několika států Evropy. Podrobnosti o účasti hradeckého klubu v European Trophy čtěte v článku Evropská hokejová elita se v srpnu a září představí v Hradci.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Víkend nabídne několik vernisáží, koncert či noční Bílou věž

Na tento víkend se v Hradci Králové sešly hned čtyři vernisáže, začínají výstavy fotografií, obrazů i studentských prací. Bude se hrát hokej, koncertovat, vystoupat můžete na noční Bílou věž nebo si prohlédnout vodní elektrárnu Hučák.
Čtěte více

ZVEME: Na fotbal, hokej, bleší trh nebo za elektřinou na Hučák

Závěr jarních prázdnin v Hradci Králové mohou děti strávit v Technologickém centru nebo na Velké kostičkové výstavě, kde na ně čeká velké množství kostiček LEGA. V IC Hučák se mohou dozvědět vše o elektřině. O víkendu se bude hrát fotbal, hokej v historických dresech a na…
Čtěte více

ZVEME: Velká kostičková výstava zaujme dospělé i děti

Na víkend navážou týdenní jarní prázdniny. Co můžete s dětmi v Hradci Králové podniknout? V sobotu jim v Adalbertinu divadlo PUK zahraje loutkové pohádky, v neděli se mohou stát malými muzejníky. Po celý týden se koná velká výstava stovek stavebnic a tisíců figurek LEGO. Dospělí…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme