Hradečtí fotbalisté doma nestačili na Bohemku

12. kolo druhé fotbalové ligy v Hradci Králové nedopadlo rozhodně podle očekávání domácích fanoušků i fotbalistů. Votroci hostili Bohemians Praha a klub ze Střížkova potvrdil dobrou formu z posledních zápasů a s přehledem vyhrál 2:0.

Utkání začalo oboustranně opatrně, ale hosté po počátečním oťukávání udeřili už v 10. minutě. Po rychlém brejku se dostal míč k Šislerovi a ten tečovanou střelou zaskočil Lindra v hradecké brance.  Zelenobílí se po vstřelené brance stáhli do obrany a Votroci si s jejich obrannou hrou za celý poločas nedokázali poradit. Rozruch v hledišti tak přineslo jen několik hereckých etud hostujícího Ibeho, který padal k zemi častěji než přezrálé švestky.
Druhý poločas začali lépe domácí, ale v centr Vodehnala do velkého vápna adresáta nenašel. Ačkoliv pak Hradec měl více ze hry, do vápna se dostával jen velmi obtížně a k přímému ohrožení hostující branky se ani nedostal. Oživení nepřineslo ani dvojí střídání, Kaplan s Černým zapadli do hradecké beznaděje. Naopak hosté ukázali, jak dávat branky, v 67. minutě. Po faulu Černého zahrávali přímý kop a Obrmajer ve vápně v pohodě usměrnil míč za Lindrova záda. Votroci se z druhého úderu už nevzpamatovali a zaslouženě prohráli s Bohemians Praha 0:2.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme