Hradecký jazzový festival má nového pořadatele

Rada města v Hradci Králové schválila pořadatele letošní světové přehlídky Jazz Goes to Town. Ve výběrovém řízení uspělo stejnojmenné občanské sdružení v čele s dramaturgem Martinem Brunnerem.
Do výběrového řízení, které bylo veřejné, se přihlásili dva uchazeči. Městská kulturní komise jednoznačně doporučila občanské sdružení Jazz Goes To Town, uvedla MF Dnes. To využilo svých zkušeností s místním prostředím a festivalovou tradici. Nový pořadatel má jeden měsíc na zpracování podrobné dramaturgie festivalu. Město se rozhodlo na akci přispět částkou 950 tisíc a Královéhradecký kraj poskytne 250 tisíc korun.
Jazzový festival se bude konat v říjnu letošního roku a to již po třinácté. Dva poslední ročníky organizovala brněnská agentura SPKM, která se neosvědčila. Vítězné občanské sdružení chce navázat na předchozí úspěšné působení Martina Brunnera v prvních deseti ročnících.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme