Hradec vyhrál v Jindřichově Hradci a zajistil si sedmé místo

Poslední utkání v základní části na hřišti soupeře hradečtí hokejisté zvládli a zajistili si tak do play-off jistotu sedmého místa. Utkání na ledě posledního Jindřichova Hradce se pro Východočechy nevyvíjelo dobře, hned na začátku zápasu prohrávali 0:1. Ve druhé třetině dokázali hosté ale čtyřmi góly průběh zcela otočit a prakticky zápas rozhodnout ve svůj prospěch, k obratu nasměroval hosty jejich kapitán Jaroslav Roubík. V závěrečné části přidaly oba celky po jedné brance což znamenalo konečný výsledek 5:2 pro Energetiky.

Branky a nahrávky: 3. Davídek (Nedbálek), 50. Kolář (Davídek, Nedbálek) - 25. Roubík (Šeda Michal, Fišer), 28. Fořt (Toužimský, Fišer), 34. Domin (Vondráček, Volráb), 37. Blanár (Koudelka, Přeučil), 43. Fišer (Fořt, Mocek). Vyloučení: 7:6. Využití: 1:3. Oslabení: 0:0. Střely: 19:38. Rozhodčí: Blecha - Padevět, Klouda. Diváků: 350.

Jindřichův Hradec: Jež (od 41. Štůrala) - Vašíček, Horák, Nedbálek, Procházka, Kolář, Tesařík, Král - Bílek, Hruška, Šperger, Kašpárek, Starý, Kupec, Černý, Davídek, Fiala.

Hr.Králové: Dušek - Toužimský, Mocek, Blanár, Šeda Michal, Černý, Hendrich - Fořt, Roubík, Fišer - Volráb, Koudelka, Vondráček - Šeda Jan, Domin, Suchý Pavel - Přeučil, Potůček, Diviš.

Jiří Veber (hlavní trenér Jindřichova Hradce):
Náš výkon byl hodně špatný. Kapitán Kocar měl dnes volno. Před zápasem se ozvaly záda Vojty Mrkvičky a po první třetině odstoupil i Fiala s menším otřesem mozku. Úvodní dvacetiminutovka se vcelku povedla, ke druhé třetině jsme však přistoupili katastrofálně, třetí třetina už pak vůbec nic neřešila. Přístup hráčů opět nebyl podle mých představ.

Jiří Mička (asistent trenéra Hradce Králové):
Do zápasu jsme vstoupili vlažně, po první třetině jsme prohrávali 0:1. V kabině byl trochu rozruch a do druhé části jsme vstoupili lépe, dali jsme 4 góly, byl tam z naší strany vidět rychlejší pohyb a aktivnější bruslení. Třetí třetina se dohrávala v poklidu, aby se hlavně nikdo nezranil.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme