Hradec utrpěl proti Třebíči vítězství

Velmi důležitý a těžký zápas čekal hradecké ve středu proti Třebíčí a předzápasové prognózy vzaly za své hned po dvaceti minutách hry. Energetici sice po první třetině vedli zásluhou šťastné trefy Jaroslava Roubíka 1:0, hosté ale v prostředním dějství tento náskok stihli smazat nekompromisní dorážkou Martina Čecha. Více štěstí než rozumu měli znovu domácí v závěru druhé třetiny, to si srazili třebíčtí prudkou nahrávku Jiřího Cetkovského do vlastní branky a tento gól nakonec znamenal vítězství hradeckých v tom nejtěsnějším možném poměru 2:1.

Branky a nahrávky: 20. Roubík (Fišer), 40. Cetkovský (Suchý Pavel) - 25. Čech (Pelán, Bulička). Vyloučení: 4:5, navíc Fořt HK 10 OT. Využití: 1:1. Oslabení: 0:0. Střely: 29:28. Rozhodčí: Kubeš - Kis, Špringl. Diváků: 1205.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Toužimský, Mocek, Blanár, Šeda Michal, Hendrich, Daňo - Fořt, Roubík, Fišer - Vlráb, Koudelka, Vondráček - Cetkovský, Šeda Jan, Domin - Kašík, Suchý Pavel.

Třebíč: Šindelář (Luňák) - Lukáč, Rehák, Ščerban, Šefčík, Lučka, Bulička, Sláma - Laš, Oliva, Květoň - Fryauf, Dolníček, Kubiš - Čech, Zahradník, Pelán - Přibyl, Tatarčík.


Ohlasy trenérů
Vladimír Jeřábek (hlavní trenér Hradce Králové):
Podle našich předpokladů hrála Třebíč velmi dobře, dobře bruslila a napadala nás. Momentálně máme poměrně úzký kádr a tak jsme se dnes spíše trápili. Já bych utkání zhodnotil asi do tří hlavních bodů. Zaprvé nás podržel výborný brankář Koutský, dvakrát jsme dali soupeři branku do šatny a ve třetí třetině jsme soupeře eliminovali a nepouštěli do takových šancí, jaké měl v první a druhé třetině.

Josef Horešovský (hlavní trenér Třebíče):
Utkání rozhodly dvě věci. Jednak jsme dostali dvě branky v samém závěru první a druhé třetiny. První byla laciná, brankář šáhl po puku, který šel mimo branku a nakonec si ho tam srazil, druhý gól byl vlastní. Zadruhé jsme měli žalostné zakončení. Říkat, že jsme neměli štěstí by asi nebylo přesné. Štěstí se musí jít naproti důraznou koncovkou, rychlou kombinací, což nám dneska chybělo.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme