Hradec porazil Havířov 4:0

Druhou čtvrtinu začali hradečtí hokejisté tím nejlepším způsobem. Na domácí půdě přivítali havířovské Pantery. Hradec dobře věděl, že se proti němu postaví silný soupeř, ale zodpovědná a trpělivá hra v podání domácích slavila úspěch. Východočechy poslal do vedení v závěru první třetiny Volráb. V polovině zápasu navýšil hradecké vedení Haluza a když o chvíli později potřetí překonal Valenta Táborský, všichni věděli, že domácí mají zápas ve svých rukách. Skóre uzavřel pět minut před koncem Hendrich.

Branky a nahrávky: 20. Volráb (Táborský), 30. Haluza (Domin, Karlíček), 36. Táborský, 55. Hendrich. Rozhodčí: Kubeš - Čížek, Prchal R. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1638. Střely na branku: 33:24.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Toužimský, Lesák, Táborský, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Klement, Seidl - Fořt, Roubík, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Vondráček - Haluza, Domin, Suchý - Šeda, Rákos, Volráb

Havířov: Valent (Novotný) - Varga, Klimeš, Novák, Prokop, Huhto, Lašek - Škoda, Zdráhal, Mikšan - Bokroš, Hulva, Seman - Zdeněk, Valecký, Rozum - Niec, Daneček, Giesel

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme