Hradec na úvod sezóny porazil Krč 3:1

Vstup do nové sezóny druhé fotbalové ligy vyšel fotbalistům Hradce Králové na výbornou. Za pěkného počasí a před více než solidní návštěvou 2663 diváků porazili s přehledem Spartu Krč 3:1.
Votroci, kteří díky letním posilám patří mezi favority letošního ročníku, začali v utkání s nováčkem aktivně a velmi rychle si vytvořili herní převahu. Tu mohl v 10. minutě korunovat Bouška, ale jeho bombu gólman Krče Šilhavý se štěstím zlikvidoval. O tři minuty později měl však Bouška důvod k radosti. Zhruba 25 metrů před brankou byl sražen a následný přímý kop proměnil - 1:0. Ve 20. minutě už to bylo 2:0. Po rohovém kopu se u tyče Přibyl. Hosté se ke slovu dostali ve 27. minutě, kdy po rohu měli blízko ke zkorigování výsledku. Závěr poločasu patřil Krči, která ovšem svoji aktivní hru v branku neproměnila.
I do druhé poloviny utkání vstoupili hosté bojovně naladěni, ale dostat se před hradeckého brankáře Lindra se jim nedařilo. Až v 56. minutě se konečně dočkali. Dubský z přímého kopu propálil zeď i gólmana a snížil - 2:1. Úroveň hry se po třetí brance snížila a k vidění byl podprůměrný fotbal. Z letargie hráče obou týmů vyvedla až třetí hradecká branka. Po chybě obrany se dostal odražený míč ke Svobodovi a letní posila Hradce s přehledem přehodila Šilhavého - 3:1. Závěr utkání se tak nesl ve znamení zajištěné obrany Hradce a marných pokusů Krče a zvrácení výsledku. To se však hostům už nepodařilo, naopak pět minut před koncem mohli ještě inkasovat, ale Svoboda v dobré pozici netrefil ideálně míč. Hradec Králové porazil Spartu Krč zaslouženě 3:1.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme