Hradec deklasoval Čáslav 5:0

V předposledním kole druhé fotbalové ligy se loučili hradečtí fotbalisté s domácím publikem. Do ochozů přišla jen opravdová hrstka nejvěrnějších fanoušků, kteří ovšem nemuseli litovat, že parné pondělní odpoledne trávili na stadionu.
Votroci měli utkání od začátku pod svoji kontrolou, hosté se vážnějších akcí vůbec nepropracovali a za celý zápas prakticky neohrozili Podhajského v hradecké brance. Přesto diváci dlouhé desítky minut prvního poločasu sledovali místy až nezáživnou hru a na branku čekali až do 40. minuty. To byl po průniku Gavuly faulován Dvořák na hranici velkého vápna. Následný přímý kop byl tečován čáslavskou zdí a Munster pohotově doklepl do sítě - 1:0.
Do druhého poločasu nastoupili hráči v černobílých dresech jako polití živou vodou. Byli tvořivější a postupně si začali vypracovávat výraznou převahu. Aktivní byl zejména kapitán Šmarda, který - ač nejstarší hráč na hřišti - pořádně zatápěl hostujícímu celku. Právě Šmarda byl také u zrodu druhé branky, když v 59. minutě po úniku Gavuly odcentroval na Černého a ten přízemní střelou skóroval - 2:0. O pět minut později si opět Šmarda nádherně naběhnul do volného prostoru, zpracoval těžkou přihrávku přes půl hřiště, rychle a přesně odcentroval a Munster druhou brankou v utkání definitivně srazil Čáslav do kolen - 3:0. A to ze strany irského útočníka nebylo ještě poslední slovo. V 74. minutě nechytatelnou bombou nedal čáslavskému gólmanovi Malikovi šanci - 4:0. Hosté byli zralí na ručník, ovšem jejich potupa ještě nekončila. V 82. minutě se přízemní střelou k tyči trefil Dvořák - 5:0. Pátá branka byla poslední. Votroci zaslouženě rozdrtili Čáslav a sympatickým výkonem zejména ve druhém poločase se rozloučili s domácím publikem pro letošní sezónu.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme