Hradec byl v Ústí krůček od senzace

Druhý semifinálový zápas odehráli hradečtí hokejisté v Ústí nad Labem hned v pondělí a jejich výkon byl diametrálně odlišný od prvního zápasu. Respekt ze zkušeného protivníka byl pryč a Lvi měli hodně práce s tím, aby utkání dotáhli do vítězného konce, za vedení v sérii mohou děkovat zejména výtečnému brankáři Málkovi. Hradec Králové povzbuzovaný primátorem města Ing. Otakarem Divíškem a radními Soukupem a Jirešem se v Ústí prezentoval výborným výkonem a málem se postaral o veliké překvapení. O nejtěsnějším možném vítězství Severočechů rozhodl ve druhé třetině přesnou trefou z přesilové hry Vítězslav Jankových, hosté ani před drtivý tlak vyrovnat nedokázali. Semifinále se nyní přesouvá do Hradce Králové, oba týmy se střetnou na východě Čech ve středu.

Branky a nahrávky: 37. Jankových (Grof, Červenka). Vyloučení: 5:8, navíc Suchý Petr HK 10 OT. Využití: 1:0. Oslabení: 0:0. Střely: --:--. Rozhodčí: Blecha – Rozlílek, Kareš. Diváků: 5050.

Ústí n.L.: Málek - Kudrna Jan, Hájek, Pavlas, Mazanec, Grof, Vála, Klobouček, Zápotočný - Antoš, Pazourek, Eiselt - Havel, Slížek, Kuchler - Jankových, Sýkora, Klimt - Fink, Červenka, Kudrna Jiří

Hr.Králové: Dušek - Mocek, Suchý Petr, Šeda Michal, Hendrich, Černý, Plíhal, Toužimský - Volráb, Roubík, Diviš - Přeučil, Koudelka, Vondráček - Potůček, Šeda Jan, Suchý Pavel - Prachař, Domin, Fišer

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme