Štítky: | Hokej | extraliga | play-off |

Hokejové čtvrtfinále play-off pokračuje v Hradci již v pátek

Na královehradeckém zimním stadionu byly o uplynulém víkendu odehrány dva zápasy hokejového čtvrtfinále play-off mezi domácím týmem Mountfield HK a hosty ze Zlína a oba soupeři si připsali po jednom vítězství. Stav série hrané na čtyři vítězná utkání mezi zlínskými Berany a hradeckým klubem je po čtyřech odehraných zápasech nerozhodný 2:2. Příští zápas bude hostit dnes Zlín a hradečtí hokejisté získali jistotu dalšího domácího utkání, které sehrají v pátek 28. března od 18:00 hodin. Vstupenky jsou již v předprodeji.

Předprodej vstupenek na šestý duel

Vstupenky na páteční duel jsou v předprodeji již od pondělí a je možné je zakoupit na pokladnách zimního stadionu. Majitelé permanentek mají svá místa blokována do středečního poledne. Pokud svého předkupního práva nevyužijí, budou po této lhůtě uvolněna pro další zájemce. 

On-line předprodej je od pondělí do středeční dvanácté hodiny vyhrazen pouze pro majitele permanentek a teprve poté bude zpřístupněn pro ostatní zájemce. 

Den Datum otevírací doba pokladny ZS on-line předprodej
pondělí 24.3. 13:00 – 17:00 (pokladna ZS) pouze pro permanentkáře
úterý 25.3. 13:00 – 17:00 (pokladna ZS) pouze pro permanentkáře
středa 26.3. 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 pro permanentkáře do 12 hod, od 12 otevřeno
0čtvrtek 27.3. 13:00 – 17:00 (pokladna ZS) otevřeno
pátek 28.3. 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 otevřeno

Nižší ceny vstupenek

První dva domácí  čtvrtfinalové duely nedokázaly ani zdaleka vyprodat hradecký stadion. Cestu do hlediště si na každý zápas našlo cestu necelých pět tisíc diváků, téměř o tři tisíce méně než je jeho kapacita. Vedení klubu zareagovalo okamžitě snížením ceny vstupného. Na staní nyní koupíte lístek již za 130 Kč a nejlepší místa stojí 310 Kč.

Šesté utkání čtvrtfinále play-off  Cena
Sezení A 310 Kč
Sezení B 240 Kč
Stání 130Kč

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

NHL Global Fan Tour vás nechá nahlédnout do zákulisí nejlepší ligy světa. Exkluzivně v hradeckém Futuru.

Zatímco hvězdám v NHL pomalu vrcholí sezóna, tak fanoušci nejprestižnější hokejové ligy světa mohou zažít pravou zámořskou atmosféru kousek od domova. Už 11. května míří do obchodního centra Futurum Hradec Králové exkluzivní NHL Global Fan Tour. Návštěvníci všech věkových…
Čtěte více

ZVEME: Víkend nabídne několik vernisáží, koncert či noční Bílou věž

Na tento víkend se v Hradci Králové sešly hned čtyři vernisáže, začínají výstavy fotografií, obrazů i studentských prací. Bude se hrát hokej, koncertovat, vystoupat můžete na noční Bílou věž nebo si prohlédnout vodní elektrárnu Hučák.
Čtěte více

ZVEME: Na fotbal, hokej, bleší trh nebo za elektřinou na Hučák

Závěr jarních prázdnin v Hradci Králové mohou děti strávit v Technologickém centru nebo na Velké kostičkové výstavě, kde na ně čeká velké množství kostiček LEGA. V IC Hučák se mohou dozvědět vše o elektřině. O víkendu se bude hrát fotbal, hokej v historických dresech a na…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme