Hokejistům úvod sezóny vyšel, zvítězili v Brně 3:1

To co všichni čekali se potvrdilo. Zaplněná hala Rondo vytvořila prvnímu kolu mezi domácí Kometou a Hradcem Králové výbornou kulisu. Hosté se však na tento zápas dlouho připravovali a věděli, co je na Moravě čeká. Vycházeli ze zajištěné obrany a čekali na své příležitosti. První z nich využil v úvodní třetině Roman Vondráček a když po něm zvyšoval na 2:0 Patrik Fořt, brněnskou halu zavalilo nečekané ticho. Ve 24. minutě udělal ze zápasu drama snížením domácí Hodek a Rondo opět bouřilo. Když hosté nevyužili několik slibných šancí v poslední třetině, přišla příležitost pro Kometu v podobě čtyřminutové přesilové hry v samém závěru zápasu. Tu však Energetici precizně ubránili a Richardem Divišem při power-play upravili na konečných 3:1.

Branky a asistence: 24. Hodek (Moskal) - 12. Vondráček (Koudelka), 17. Fořt (Fišer), 60. Diviš (Toužimský). Vyloučení: 9:8. Využití: 0:1. Oslabení: 0:0. Střely: 30:26 Rozhodčí: Trombík - Kašík, Trunečka. Diváků: 3222 + ženy a děti zdarma.

podrobnosti na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme