Hokejisté zdolali vedoucí Chomutov

V rámci 6. kola přijel do Hradce Králové vedoucí celek Chomutova. Hradečtí chtěli potvrdit poslední vítězství v Berouně i v tomto těžkém utkání, což bylo vidět od samého začátku středečního zápasu. Dvě rychlé branky dostaly Východočechy na koně, jenže gólová odpověď do šatny nabudila před druhou třetinou i hosty. Ti měli v prostředním dějství více ze hry, ale vyrovnat nedokázali. Trest za to přišel z kraje třetí třetiny, kdy Petr Domin znovu zvýšil na rozdíl dvou branek. Těsně před koncem navíc svým druhým gólem v zápase definitivně rozhodl o výhře Hradce Králové Petr Haluza a stadion ve stoje slavil premiérovou domácí výhru v letošní sezóně.
Branky a nahrávky: 3. Haluza (Toužimský, Domin), 6. Klejna (Rákos), 44. Domin (Haluza), 59. Haluza (Suchý, Toužimský) - 20. Kostourek (Jíra). Rozhodčí: Kubeš - Žídek, Podrazil. Vyloučení: 5:8. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1879. Střely na branku: 45:40.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme